Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

7 lipca 2017, o 17:35

Ludzie dzis to padam ze zmeczenia po pracy i snie 4rogodzinnym.Jestem tak wsciekla ze szok.Od 4.30 na nogach 'niemoge az mnie nosi na boki ale serce naparza bo ma sile heh uhuhuh
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
Awatar użytkownika
dziwny123
Zarejestrowany Użytkownik

7 lipca 2017, o 17:47

Ja mam 5 razy w tygodniu sen około 4-godzinny i jestem na nogach od około 3:30.
Iwona29

7 lipca 2017, o 17:58

Ja mam ciezki dzien.Ta praca i krotki sen zle dzialaja na mnie.
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
beautiful_kate

7 lipca 2017, o 18:04

zaburzona.pl pisze:
7 lipca 2017, o 15:27
Czuć będziesz wszystko tylko nie będziesz mogła wykonać ruchów tymi miejscami gdzie podano botox. W powieki nie podaje się botuliny tylko w miejsca te, które odpowiadają za ich ruch.
Dzięki <3 dermatolog w takim przypadku radziła mi iść do neurologa . Ale za duzo czekania. Pójdę do niej tak czy siak żeby mnie ostrzyknela, bo nie chce się męczyć. A nóż widelec zejdzie mi też napięcie i wtedy już nie będę musiała chodzić do neurologa. Zapisuję się i dam znać :)
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
Victoriaa

7 lipca 2017, o 19:27

Iwona29 pisze:
7 lipca 2017, o 17:58
Ja mam ciezki dzien.Ta praca i krotki sen zle dzialaja na mnie.
To wyśpij sie w końcu porządnie w któryś dzien, idź wcześniej spać skoro potrzebujesz snu 🙂
Iwona29

7 lipca 2017, o 19:49

1szy raz sie dzis za dnia zdrzemnelam godz do 19tej i czuje sie dziwnie kolowata i reke mam chlodna jakby zdretwiala.Ale przejdzie
Jak nie Ty to kto.
Cogito ergo sum

7 lipca 2017, o 19:57

Iwona29 pisze:
1szy raz sie dzis za dnia zdrzemnelam godz do 19tej i czuje sie dziwnie kolowata i reke mam chlodna jakby zdretwiala.Ale przejdzie
Bo za krótko spałaś ;-) :-D
Iwona29

7 lipca 2017, o 20:53

Cogito ergo sum pisze:
7 lipca 2017, o 19:57
Iwona29 pisze:
Bo za krótko spałaś ;-) :-D
Czulam ze jeszcze potrzebuje ale mialam roboty i musialam wstac 'niemoge Koncze juz i sie klade bo o 4 wstac znowu.Dobrze ze niedziela wolna ta.do 8 pospie o ile nerw jakis mnie nie wybudzi.
Jak nie Ty to kto.
margo13

7 lipca 2017, o 22:50

hejka czy moze ktos zna lek o nazwie pipaperon ?? jak tak co o chodzi z nim moja lekarz polecila mi go brac jak mam mocne kryzysy ?? zeby odpoczac co myslicie ???
Alpina86
Odważny i aktywny forumowicz

8 lipca 2017, o 04:49

Serio mam wrazenie ze moj zwiazek sie wali wiec mam mega dola. Mąż robi sie nie do wytrzymania ja wypije. Wiem ze jestem emocjonalna ale on Świętego by wyprowadził z równowagi , on się czepia wszystkiego a twierdzi ze nie. Najlepsze ze on tak robi jak jestesmy sami. A to niby ja jestem zaburzona. Mam myśli nawet o zakończeniu związku bo powoduje u mnie to stres i lzy.
fu*k it
margo13

8 lipca 2017, o 11:31

hejka czy moze ktos zna lek o nazwie pipaperon ?? jak tak co o chodzi z nim moja lekarz polecila mi go brac jak mam mocne kryzysy ?? zeby odpoczac co myslicie ???
ma ktos pojecie o tym leku ????????????????
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

8 lipca 2017, o 11:38

margo13 pisze:
8 lipca 2017, o 11:31
ma ktos pojecie o tym leku ????????????????
Chyba pipamperon? :) Bierzesz oprócz tego jakieś inne leki?
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Awatar użytkownika
monika98
Odważny i aktywny forumowicz

8 lipca 2017, o 13:16

Musiał przyjść gorszy okres żebym dostrzegła jak już dobrze mi bylo..... Myślę że takie jest właśnie myślenie w nerwicy tu i teraz jest mi najgorzej :DD no cóż stało się jak stało moje nastawienie nad którym tyle pracowałam legło w gruzach :dres: o dziwo nastawienie to coś na co mam wpływ jednak nie mogę w tej chwili przełączyć sie. Człowiek musi być czujny na każdym kroku ja się zapomniałam popełniłam sporo błędów jeden za drugim płynęłam za lekowymi myślami to mój stan się zaostrzył :huh czy to kryzys nieee to konsekwencja mojego złego dzialania. Tak musiało się stać przez jakiś rok tkwiłam w zawieszeniu w stanie gdzie miałam nerwicę ale było mi dobrze jednak czegoś mi brakowało pewnie 100% akceptacji były rzeczy których się jeszcze bałam to i mnie dopadły :hehe: noooo to teraz kiedy mnie dopada trzeba sobie to wypracować i poukładać w głowie na nowo tym razem mocniej
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

8 lipca 2017, o 13:33

monika98 pisze:
8 lipca 2017, o 13:16
Musiał przyjść gorszy okres żebym dostrzegła jak już dobrze mi bylo..... Myślę że takie jest właśnie myślenie w nerwicy tu i teraz jest mi najgorzej :DD no cóż stało się jak stało moje nastawienie nad którym tyle pracowałam legło w gruzach :dres: o dziwo nastawienie to coś na co mam wpływ jednak nie mogę w tej chwili przełączyć sie. Człowiek musi być czujny na każdym kroku ja się zapomniałam popełniłam sporo błędów jeden za drugim płynęłam za lekowymi myślami to mój stan się zaostrzył :huh czy to kryzys nieee to konsekwencja mojego złego dzialania. Tak musiało się stać przez jakiś rok tkwiłam w zawieszeniu w stanie gdzie miałam nerwicę ale było mi dobrze jednak czegoś mi brakowało pewnie 100% akceptacji były rzeczy których się jeszcze bałam to i mnie dopadły :hehe: noooo to teraz kiedy mnie dopada trzeba sobie to wypracować i poukładać w głowie na nowo tym razem mocniej
Gratuluję podejścia! Najważniejsze jest to, że nie załamujesz się, chociaż nadeszły "te gorsze dni". Życzę Ci, zeby było tak jak mówisz i żebyś tym razem uporała się z lękami na dobre. Pozdrawiam serdecznie, trzymaj się :friend:
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
margo13

8 lipca 2017, o 14:46

no tak znasz ten lek ?????nie od stycznie nie biore nic bralam paroxetine ale moja lekarz powiedziala ze moge go brac czasem jak mam ciezkie dni ?
ale mam zawroty dzis i boje sie ze wpadne w panike ze umieram o rany
ODPOWIEDZ