Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Kochana nic nie lykam.Omega sobie kupie moze cos pomoze.A z ludzmi dzien w dzien jestem bo w sklepie pracuje az nerwy mnie na nich biora powiem szczerze a szczegolnie pijakow.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Lilmama
- Odważny i aktywny forumowicz
- katarzynka
Iwonka, Omege koniecznie, z Olimp kup, tylko łykaj większe dawki. Polecam, sama suplementuję. Kochana, ale mam na myśli kontakt ze znajomymi, przyjaciółmi. Coś dla odstresowania. Kino, basen?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ludzie zapisałam się na botox do neurologa. Najchętniej jakby mi ostrzyknal wszystko szyję gardło tak się robi w zespole tourreta no ale ja marzę o powiekach. Mam dość tego napięcia. Po co ja się meczylam tyle lat? I tak to jest silniejsze.
Niestety do lekarza termin prywatny za kilka miesięcy. Ale idę na taki kosmetyczny do dermatologa na całą twarz oprócz przy ustach to mi zniknie napięcie w innych okolicach twarzy. No już poddaje się. Mam zamiar tak całe życie. Trudno
Co myślicie?
Niestety do lekarza termin prywatny za kilka miesięcy. Ale idę na taki kosmetyczny do dermatologa na całą twarz oprócz przy ustach to mi zniknie napięcie w innych okolicach twarzy. No już poddaje się. Mam zamiar tak całe życie. Trudno
Co myślicie?
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley
-
aha kapuje ten asfalt dokladnie to mam ku...............a chyba zaczne sie smiac tez mam dola na maxa i maz mnie pocieszyl ze moge nie dozyc sierpnia zawsze mnie tak pociesza -pocieszenie w tym ze juz nie mieszkamy razem
jakie sa dobre witaminy ma ktos rade ?
iwonka nie daj sie sie nie daje wierz mi kryzys na maxa wszystko jestem w stanie ogarnac ale tych piskow i szumow w uszach to mnie doprowadza do szalulu jakbym stala pod prodem wyskokiego napiecia wiec kazdy ma swoj super dodatek ale powiedzialam nie dam sie
co do lekarzy to mysle ze jak sam czlowiek nie pokona tego to nikt nie pomoze mu
iwonka sproboj polozyc sie i wyciszyc serce ja tak robie albo siadam i slucham siebie w srodku dasz rade tylko spokoj
tez mam pelne galopty i dola kryzys itd

iwonka nie daj sie sie nie daje wierz mi kryzys na maxa wszystko jestem w stanie ogarnac ale tych piskow i szumow w uszach to mnie doprowadza do szalulu jakbym stala pod prodem wyskokiego napiecia wiec kazdy ma swoj super dodatek ale powiedzialam nie dam sie
co do lekarzy to mysle ze jak sam czlowiek nie pokona tego to nikt nie pomoze mu
iwonka sproboj polozyc sie i wyciszyc serce ja tak robie albo siadam i slucham siebie w srodku dasz rade tylko spokoj
tez mam pelne galopty i dola kryzys itd

-
hej ja też chce się was poradzić , może ktoś miał podobny problem .Od kilku dni pobolewa mnie ząb, byłam w klinice zrobiono prześwietlenie okolicznych zębów i niby ok , wyszło ,że odsłonięta szyjka i kieszonka dziąsłowa , zostałam odesłana do domu po wyleczeniu szyjki i przepłukaniu kieszonki ,było to we wtorek, w środę nic mnie nie bolało ,myślałam że już po po problemie a w nocy znowu mnie ćmiło.Mam chyba za dużo czasu i znowu zaniepokojona pojechałam do innego stomatologa z nadzieją ,że mnie jakoś uspokoi ,że tak może być od takiej kieszonki dziąsłowej a tym czasem walił mi w te żeby by wkońcu stwierdzić że od strony stomatologicznej on nic nie widzi i żebym szła do laryngologa, może to zatoka bo jestem chyba nawet trochę spuchnięta. Teraz panikuje nie wiem co to może być , jutro mam wizytę u laryngologa ale już mam myśli typu guz w zatoce ,operacja itp , nie mogę znaleźć sobie miejsca.Czy ktoś z was miał coś podobnego?Bardzo się martwie
-
Raz na 2 tyg widzimy sie ze znajomym na pizzy w niedziele jak nie pracuje.Znajomych mam i zapraszaja ale czasu brak.katarzynka pisze: ↑6 lipca 2017, o 12:57Iwonka, Omege koniecznie, z Olimp kup, tylko łykaj większe dawki. Polecam, sama suplementuję. Kochana, ale mam na myśli kontakt ze znajomymi, przyjaciółmi. Coś dla odstresowania. Kino, basen?
Raz na iles do znajomej podjade z dzidzia sie pobawie albo do bratowej.Teraz festyn ma byc niedaleko to moze sie uda pojechac ale najpierw remont .
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Kochanieñka ja znosze tyle czasu ze nie wiem czy dluzej dam rade.margo13 pisze: ↑6 lipca 2017, o 17:02aha kapuje ten asfalt dokladnie to mam ku...............a chyba zaczne sie smiac tez mam dola na maxa i maz mnie pocieszyl ze moge nie dozyc sierpnia zawsze mnie tak pociesza -pocieszenie w tym ze juz nie mieszkamy razem
tez mam pelne galopty i dola kryzys itd![]()
![]()
![]()
![]()
Zebym nie chudla to by bylo zajebiscie ze tak powiem i te moje wlosiny

Dziecko chce miec ale taka chuda to i z miesiaczka problemy teraz i brzuch wiekszy ode mnie calej będzie
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Lzej ale nie zawsze.Jednak one tlumia objawy nie wyleczajac ich
porazka.a jak ja dziecko chce bo zaraz 30tka to nie moge.

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.