Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
cocco
Zarejestrowany Użytkownik

11 czerwca 2017, o 12:55

Ehhhh. A jeśli już nigdy nie będzie dobrze i normalnie?
Też się zastanawiam, czy nie wrócić do leków. Właśnie mieliśmy planować ślub i tak chciałam, żeby już wszystko było dobrze. Myśleliśmy też o dziecku w przyszłym roku. A jak ja kiedykolwiek ogarnę dziecko, jak sama nie umiem siebie ogarnąć? To jest po prostu straszne. Czasem myślę, że wolałabym nie wiem, mieć jakąś chorobę somatyczną, niż to gówno. Wiem, że to bardzo złe myślenie, ale pewnie niejeden już z nas miał takie myśli :(.
Awatar użytkownika
tymbark92

11 czerwca 2017, o 13:33

Najgorsze jest to Ze jak byłem u rodzinnego to pytałem o dwie twarde duże gulki podłużne po obu stronach i mówił ze to migdały ale poczytałem ze migdały nie są wyczuwalne palcami No i wyglada na to ze to są te wezly ... duże i twarde :/

Jestem Zalamany

Wczoraj w nocy wziąłem pierwszy raz połówkę escitoplarom czy jakoś tak i o 3 Zasnąłem nic się nie działo a o 6 się obudziłem drgawki telepawki przerywany sen, czy to możliwe żeby po pierwszej dawcę połówce ju tak się działo ?
Stresik

11 czerwca 2017, o 13:42

Tymbark, chyba dopiero co miałeś USG węzłów, jakby to były wezły to by je opisali w badaniu, prawda?
cocco

11 czerwca 2017, o 13:45

tymbark92 pisze:
11 czerwca 2017, o 13:33
Najgorsze jest to Ze jak byłem u rodzinnego to pytałem o dwie twarde duże gulki podłużne po obu stronach i mówił ze to migdały ale poczytałem ze migdały nie są wyczuwalne palcami No i wyglada na to ze to są te wezly ... duże i twarde :/

Jestem Zalamany

Wczoraj w nocy wziąłem pierwszy raz połówkę escitoplarom czy jakoś tak i o 3 Zasnąłem nic się nie działo a o 6 się obudziłem drgawki telepawki przerywany sen, czy to możliwe żeby po pierwszej dawcę połówce ju tak się działo ?
Nic Ci nie jest. To "tylko" nerwica.
Awatar użytkownika
eiviss1204
Odburzony Wolontariusz Forum

11 czerwca 2017, o 13:46

Tymbark,jestem ciekawa kiedy Ty się tym zmęczysz :DD
Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?

Obrazek Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
Awatar użytkownika
GaunterODim
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

11 czerwca 2017, o 13:50

eiviss1204 pisze:
:DD
Awatar użytkownika
eiviss1204
Odburzony Wolontariusz Forum

11 czerwca 2017, o 14:14

GaunterODim pisze:
11 czerwca 2017, o 13:50
eiviss1204 pisze:
:DD
Przydalby sie tutaj ten gosciu wykuty w kamieniu :DD ;col
Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?

Obrazek Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

11 czerwca 2017, o 14:15

cocco pisze:
Też się zastanawiam, czy nie wrócić do leków. Właśnie mieliśmy planować ślub i tak chciałam, żeby już wszystko było dobrze. Myśleliśmy też o dziecku w przyszłym roku. A jak ja kiedykolwiek ogarnę dziecko, jak sama nie umiem siebie ogarnąć? To jest po prostu straszne. Czasem myślę, że wolałabym nie wiem, mieć jakąś chorobę somatyczną, niż to gówno. Wiem, że to bardzo złe myślenie, ale pewnie niejeden już z nas miał takie myśli :(.
Ja dzięki dziecku wyszłam z najgorszego stadium nerwicy. Wiedziałam, że muszę to zrobić dla niej, że ona potrzebuje dobrze funkcjonującej mamy. Najlepszy motywator. Nie bój się założyć rodziny. Nie pozwól żeby nerwica przekreślalaTwoje marzenia.
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

11 czerwca 2017, o 17:26

cocco pisze:
Ja mam ten sam problem jesli o dziecko chodzi.Nie wiem czy dam rade i jak sie bede czula.Jestem 2 lata prawie po slubie i czas a ja mam obawy bo duzo problemow mamy
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
Victoriaa

11 czerwca 2017, o 18:32

Ja w trakcie nerwicy (tzn w przerwie kiedy było ok po lekach) urodziłam dwójkę dzieci. Jakoś wtedy hormony szczęścia chyba uderzały mi do głowy i było ok 🙂
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

11 czerwca 2017, o 19:20

Takie pytanie od kilku dni mam drżenia miesni, ciala nie wiem juz jak to nazwac do tego mam wrazenie, ze i w sumie czuje jakby mna bujalo w srodku.porownujac do plywania statkiem na morzu.wszystko byloby ok,gdyby nie to, ze jestem w ciazy i caly czas mysle czy takie drżenia nie wplyna na dziecko. Niestety mialam troche napiec do tego naczytalam sie glupoty i teraz mam. Najgorzej jest jak leze albo siedze, bo gdy cos robie to nie odczuwam tego. Help
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
Awatar użytkownika
tymbark92

11 czerwca 2017, o 19:29

Myszusia miałem tez tak. Dokładnie tak jak piszesz.
Awatar użytkownika
myszusia

11 czerwca 2017, o 19:32

Tymbark ja tez juz tak mialam tylko po prostu teraz zastanwiam sie czy to nie wyplynie zle na dzidzie..
Aj
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
Victoriaa

11 czerwca 2017, o 19:51

Myszunia pewnie zle na dzidzie nie wpłynie, to w końcu nasze nadmierne emocje tylko. Będzie dobrze :friend:
Awatar użytkownika
myszusia

11 czerwca 2017, o 20:08

Dziekuje Victoria pocieszylas mnie.:-)
ODPOWIEDZ