jak dla mnie to ty jestes bartosz
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
- Miesinia
- Odburzony i pomocny użytkownik
jak dla mnie to ty jestes bartosz
To jest wszystko bujda!
-
kontousuniete
- Gość
Zastanawia mnie jedno. bo tam w tych nagraniach nie ma nic o tym ze w swietle słonecznym dd strasznie sie nasilaa najlepiej sie czuje w domu jak leze w łóżku .. :/ i mam rolety opuszczone zeby bylo ciemniej.. dlaczego tak sie dzieje poprostu boje sie wyjsc z domu bo bedzie ogien jak cholera przy takim nasłonecznieniu
a wieczorem jest troche lepiej .. nie moge tego wytłumaczyc sobie dlaczego tak jest i nawet gdy probuje oswoic sie jakims cudem z tym stanem wyjde na dwor i to odrealnienie daje mi to ze ja zaczynam myśleć kontrolowac analizowac
(
- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Boze Ty widzisz i nie grzmisz
Mam to gdzies czy mi wierzysz czy nie, ale dla Twojej informacji to mam to od pol roku, w dodatku nie po raz pierwszy
A co do tego swiatla to moze w nagraniach tego nie ma, ale jak poczytasz encyklopedie objawow to na pewno to znajdziesz, bo ludzie tutaj wciaz o tym pisza, ze pogarsza im sie przy slonecznej pogodzie.
Miesinia zgadzam sie, Bartosz wypisz wymaluj
Miesinia zgadzam sie, Bartosz wypisz wymaluj
-
kontousuniete
- Gość
To ja nie rozumiem dlaczego masz to od połtora roku przeciez tyle jest materiałów do czytania filmiki . I masz cały czas dd ... To tez nie stosujesz sie do raD i artykułów ? Przez połtora roku takiego stanu jak teraz mam to nie dał bym rady . A ty połtora roku masz tak samo silny stan jak na początku czy zmniejszył sie ?? Odpisz pozdro
-
Kretu20
- Gość
To nie jest kwestia tego czy ten stan jest silny czy nie tylko jak Ty do niego podchodzisz, możesz mieć DD nie z tej ziemi a żyć normalnie, a możesz mieć lekkie odrealnienia i jakieś plamki i zamknąć sie w domu 
-
kontousuniete
- Gość
czyli jak podejde z dystansem nie bede intensywnie myslał o nim to on sie zmniejszy ?? bo ja przez to nie moge spac wogole w nocy max 2,5 godziny i nie ma spania leżakowanie . ;//
- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Hello Manfred POL roku, a nie poltora, oj chlopie moze i czytasz i ogladasz, ale raczej nie kumasz za bardzo o co tutaj chodzi. Na poczatku tez tak panikowalam jak Ty, ale teraz juz sie z tym oswoilam i tyle, ciagle mam, raz mniej raz bardziej, ale juz nie mam takiej za przeproszeniem sraczki na to, zejdzie kiedy bedzie mialo zejsc i juz.
-
kontousuniete
- Gość
To miałeś napewno słabsze od mojego . bo ja az spac nie moge przez to ze to takie silne . ty napewno spałes jak tala . Na poczatku stanu miales silniejsze to ?
-
kontousuniete
- Gość
Musze cos z tym zrobic
bo nie da sie zyc cały miesiac tym zyje . od rana do wieczora .. ;/ wczesniej to jeszcze moglem sie wyspac spalem całą noc a od 4 dni to tylko po 2 godziny . zaraz ide do pracy. postaram sie miec wyjebane na to . to moze troszke zejdzie mi to i jakos bedzie to do wytrzymania . Wiem ze was juz wkur.... heheh ale taki panikarz jestem. Jedyny moj ciagly taki test to jest to ze jak w jakims miejscu jestem lub przechodze koło czegos to porownuje to jak odczuwałem to teraz a jak kiedys i to robilem od poczatku i tak ciagle az do dzisiaj. Ostatnie dwa dni mniej . Wiec tak musze uczynić ?
))
-
kontousuniete
- Gość
mam jeszcze pytanie. brac ta hydroksyzyne czy nie . Pomoze ona w odburzeniu? Czy bd gorzej lepiej na sucho probowac walczyc z nia. Prosze o odpowiedz.
-
Kretu20
- Gość
Boże, jak ma CI hydroxyzyna pomóc w odburzeniu? przecież to lek uspokajający. Ma Ci zmienić myślenie jak za sprawą czarodziejskiej różdżki ? To czy weźmiesz ta hydroxyzyne,SSRI,SNRI,neuroleptyki czy każdy inny możliwy lek przeciwdepresyjny nie zmieni twojego myślenia i podejścia do tego.
-
pannanikt
- Zarejestrowany Użytkownik
Manfred,
mi się wydaje, że ja Ci pisałam gdzieś, że słońce może dawać dd u nerwicowców bo im jasniej jest tym więcej widać, im więcej widać tym więcej mózg musi przyjąć informacji i przetworzyć je, a że jest przemęczony to nie chce tego robić i wywala dd. Alternatywna interpretacja psychologiczna dla wymagających: może w ciemności maleje Ci dd bo ciemność jest tym co pamiętamy z łona matki, czyli bezpieczeństwo, a tobie najwyraźniej tego poczucia bezpieczeństwa brakuje. Musisz sobie to bezpieczeństwo sam zapewnić, pilnując porządku dnia, być najedzonym, kłaść się o tej samej porze. Stwórz sobie stałe warunki dnia codziennego, jak w wojsku, może to Ci pomoże...
mi się wydaje, że ja Ci pisałam gdzieś, że słońce może dawać dd u nerwicowców bo im jasniej jest tym więcej widać, im więcej widać tym więcej mózg musi przyjąć informacji i przetworzyć je, a że jest przemęczony to nie chce tego robić i wywala dd. Alternatywna interpretacja psychologiczna dla wymagających: może w ciemności maleje Ci dd bo ciemność jest tym co pamiętamy z łona matki, czyli bezpieczeństwo, a tobie najwyraźniej tego poczucia bezpieczeństwa brakuje. Musisz sobie to bezpieczeństwo sam zapewnić, pilnując porządku dnia, być najedzonym, kłaść się o tej samej porze. Stwórz sobie stałe warunki dnia codziennego, jak w wojsku, może to Ci pomoże...