Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

250 dni to trwa ... pomocy

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
kontousuniete
Gość

30 kwietnia 2015, o 08:59

Masakra możecie usunąć moje konto. Rozrywka jakaś się zrobiła.

-- 30 kwietnia 2015, o 07:59 --
Tylko zdenerwowałem się. Usunie to konto nie będę już pisał.bo wybuchne zaraz o te posty. Wasze
usunietenaprosbe
Gość

30 kwietnia 2015, o 09:09

Niestety ludzie się zdenerwowali niepotrzebnie i wyszedł chaos. Współczuję.
Trzymaj się Manfred.
Kretu20
Gość

30 kwietnia 2015, o 09:22

Manfred nie dasz rady nie pisać, i tak wszyscy wiedzą że jesteś uzależniony od wsparcia na tym forum :DD nie denerwuj sie tak bracie :friend:
Awatar użytkownika
nigra88
Zarejestrowany Użytkownik

30 kwietnia 2015, o 10:29

E tam, dajcie spokój. Niech sobie popisze chłopak, nikogo nie straszy, nie łamie zasad, nigdzie nie jest napisane, ze "Twój wątek nie może przekroczyć 30str" :) albo "jak Twój wątek przekroczy 30str a ty sie nie oburzysz to znaczy, ze jesteś słaby a my zaczniemy sie z Ciebie nabijać" :) u niektórych objawy nerwicy potrzebują więcej czasu do nabrania mocy urzędowej. ostatecznie, nie musicie odpisywać. Zwłaszcza niepotrzebnych odpowiedzi, które nic nie wnoszą poza objętością tego wątku :D
"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
master555

30 kwietnia 2015, o 13:05

Bo na tym forum tak jest i tak sie zawsze konczy, moj watek tez zostal zakmniety

dalsze-czesci-z-cyklu-co-jest-bartoszow ... -1065.html

Dlatego ja tez juz nie pisze na tym forum.
Victor
Administrator

30 kwietnia 2015, o 13:36

Bartek poniekąd ty jesteś powodyrem tego, że teraz na manfredzie się to obrywa :)

Ja mam taką mała po prostu uwagę.
Bo tu nie jest kwestia tego, że mankowi ktoś zabrania tu pisać, tak jak i nie zabraniał bartkowi. Tu po prostu chodzi o taki strasznie wkurzający egocentryzm, który denerwuje innych. Nie każdy potrafi do tego załapać dystans.
I z tego w ogóle wywodza się problemy w obydwu watkach i bartka i mańka.

Bo ustawicznie obydwoje panowie robią nieformalne sugestie, że tylko oni cierpią i tylko oni wiedza co to znaczy cierpieć. To jest oczywiście normalne w zaburzeniach lekowych ale oni obydwoje nie starają się tego nawet z przyzwoitości ukryć.
To powoduje, ze niektóre osoby czują się tym jednak mimo wszystko dotknięte i dlatego potem piszą posty.
Pisząc na takim forum można pisac co lezy na duszy ale też dobrze jest trochę rozwjrzeć się wokół i uszanowac też męczarnie innych choćby ciągle nie uważając i nie obnoszac się z tym, że nikt nic nie wie.
Bo wówczas takie wątki zawsze kończa się awanturą.

Więc proszę przemyślec to i złapać do tego dystans a maniek ciebie prosze abyś miał to na względzie bo nie do końca jest to fair, tak uważac i insynuowac i wywyższać swoje cierpienie ciągle na forum gdzie ogolnie przewaza cierpienie ludzkie, po prostu nie wypada tak się stawiać stale w gorszym położeniu.

Wątek może śmiało trwac dalej ale ten mały fakt o którym wyżej napisałem trzeba mieć na uwadze, bo inaczej ten wątek prędzej czy później zakończy się wyzwiskami.
Bo tak już jest, tak reagują ludzie i tak też będzie tym razem, a tak być nie musi.
Prosić o pomoc każdy może ale też warto trochę spojrzeć dalej niż czubek własnego zleknionego nosa, po prostu by wypadało i wtedy sądzę nie będzie problemu.

Innych proszę o dystans i najwyżej olejcie ten temat całkiem a bartka proszę o nie zakładanie wkoło nowych kont.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Awatar użytkownika
April
Odważny i aktywny forumowicz

30 kwietnia 2015, o 14:30

Victor swieta racja, dobrze powiedziane ;ok
kontousuniete
Gość

30 kwietnia 2015, o 14:37

Heh bartek Wes no powiedz mi przeszło ci heheh ??
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

30 kwietnia 2015, o 15:15

Jak widac wyzej, nie xd
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
kontousuniete
Gość

30 kwietnia 2015, o 15:19

Powiem.szczerze ze poczułem się przez ostatnie 10 min jak.dawniej ale nie dosłownie podobnie ale rozluzniony byłem.serce delikatnie pykalo. Może wyjdę z tego. Juz jakiś czas próbuje nie zwracać uwagivna to raz się udaje raz nie.
usunietenaprosbe
Gość

30 kwietnia 2015, o 15:46

Ale widzisz, to znaczy, ze robisz postepy i cos w Tobie zostaje z tego co czytasz. Oby tak dalej, male kroczki, a jak ciesza.
kontousuniete
Gość

30 kwietnia 2015, o 16:35

Napewno zostaje coś tam.
Innego wyjścia nie mam.żeby o tym nie myśleć. Boże jakie tovtrudne jak.się.nic.nie czuje otoczenia. I wkurza mnie to że usunąć.w dzień nie mogę a tak to mogłem zawsze ten lęk robi mi robotę w głowie czekam.na dzień jak usne w Dzień będę się cieszył. Bo to będzie znak że popuszcza cos
Awatar użytkownika
Kamień

30 kwietnia 2015, o 17:38

Manfred, śpi się w nocy. W dzień podziałaj coś z Żoną :DD

Będzie dobrze kobieta luźna w udach! Tylko błagam stosuj się do rad, a wspomnisz wszystkich słowa tu!
Awatar użytkownika
nigra88

30 kwietnia 2015, o 18:46

Prawda, po cholerę sie zmuszaj żeby usnąć w dzien. Tylko sobie jakies frustracje tworzysz. Kto to w ogóle widział, żeby spać w dzień, Maniek, zlituj się i nie rób jakiś dziwnych doświadczeń, ze "jak zasnę w dzień to mi minie" bo tak to tylko sie kładziesz i myślisz tylko "muszę zasnąć muszę zasnąć muszę zasnąć", przecież jest powszechnie wiadomo, ze wtedy sie nie zaśnie właśnie wiec wstajesz wkurzony, ze sie nie udało no i nie muszę pisać, ze dd od razu wielkie sie robi :D
"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
Awatar użytkownika
dankan

30 kwietnia 2015, o 22:27

Wracajac na chwile jednak do niby zartow, troche faktow ... :D
to nie da sie ukryc ze oboje panowie i maniek i bartek wprowadzili nowe efki forumowe.

Teraz jak ktos nie wie wkolo co ma (choc doskonale wiadomo :D) i ciagle mowi ze nie wie co mu jest to mowimy - "zlapales Bartosza"

A jak ktos sie wybitnie nakreca to ma - "syndrom manfreda"

Peace :D

A tak ogolnie to jak nigra mowi na cholere ty na sile chcesz zasypiac w dzien? To ze kiedys zasypiales to nie oznacza ze teraz takze musisz, szczegolnie jesli nie pracujesz.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
ODPOWIEDZ