Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
-
- Gość
Wyjdzie, nie wyjdzie... co by nie wyszlo nie wyklucza to tego, ze masz mase objawow nerwicowych.
-
- Gość
Nie da się zaakceptować tego. Nie wiem jak wam się udało. Ale u mnie to jest nie do zrobienia. Gdzie nie popatrzę to ta myśl nie ja powinienem to jeszcze bardziej wyraźniej widzieć heh i tak jest.. Buta nie zjesz
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
To jak się nie da zaakceptować to nie wymagaj nic od.nas. Bo nikt Ci tu czegoś z kosmosu nie wymyśli.
- Maadziak
- Zarejestrowany Użytkownik
nie przecz sobie, jeśli innym się udało to jasne, że się da- jest to do zrobienia dla człowiekamanfred111 pisze:Nie da się zaakceptować tego. Nie wiem jak wam się udało. Ale u mnie to jest nie do zrobienia. Gdzie nie popatrzę to ta myśl nie ja powinienem to jeszcze bardziej wyraźniej widzieć heh i tak jest.. Buta nie zjesz

No ale z takim podejściem pesymistycznym to daleko nigdy nie zajdziesz i nie ważne ile czasu się już męczysz.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
boze co w tym watku sie dzieje xddd
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Gość
A ja daje sobie ręke uciąć że to jedna i ta sama osobą, ten sam styl pisania, te same objawy, ten sam charakter i podejście do sprawy. Co moze mieć innego? tylko IP które zmienia i nikt nie jest mu tego w stanie udowodnic.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Osobiscie tez tak uwazam, oni sa zbyt podobni, to nierealne wrecz zeby to byly inne osoby.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Eee to nie Bartek, ludzie z nim na fb gadaja... I mają go,.ma normalnie zdjęcia itp
- Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
Styl pisania też jest inny. Może podobny chaos, ale ostatnio pobawiłem się w porównywanie postów i różnią się diametralnie
Każdy ma swój unikalny styl
Bartek stawiał zawsze na końcu zdania kropkę przed znakiem zapytania i wykrzyknikiem i nie stawiał wielokropków
Manfred zaś stawia dużo wielokropków, i często daje spacje przed kropką na końcu zdania 

Bartek stawiał zawsze na końcu zdania kropkę przed znakiem zapytania i wykrzyknikiem i nie stawiał wielokropków

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda