Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
-
- Gość
Ja jestem ciekaw Bardzo.czy w początkowej fazie.nerwicy ktoś by miał takie pomysły na żarty tez bym parę tEorii wymyślił..
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
To wymyślaj. Śmiech to zdrowie. Myślisz, że z nerwicy nie można żartować?
-
- Gość
Olek ty to chyba chcesz kogos zarwać na to foto na tym forum tak mi sie wydaje 

-
- Gość
No nie moge sie doczekac az twoje słowa sie spełnia
hehe MOze ja tez dodam fotke
hehe

-
- Gość
Spełnią, spełnią. Jeszcze się wszyscy razem pośmiejemy do naszej przeszłości...
Dodawaj.

-
- Gość
Co powiecie mi na temat strasznie rozszerzonych zrenic.. Wydaje mi się ze to lęk mi je tak rozszerza chyba bardziej się nie da. Nawet przed brakiem leków tak było...
- b00s123
- Odważny i aktywny forumowicz
leki bardzo rozszerzają źrenice wiem po sobie , sam lęk też ale to też genetycznie zależy xdmanfred111 pisze:Co powiecie mi na temat strasznie rozszerzonych zrenic.. Wydaje mi się ze to lęk mi je tak rozszerza chyba bardziej się nie da. Nawet przed brakiem leków tak było...
"Wola psychiki daje wyniki"
-
- Gość
Przed brakiem leków tez tak.miałem... Jak juz źle się czuje nie do wytrzymania to.wtedy tak się rozszerzają aż czuje te oczy...
-
- Gość
Tez tak mam, kiedys chodzilam do psychologa, a ona pytala czy biore jakies narkotyki, bo tak rozj.ebane oczy mialam. Normalka.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
I od lekow a dwa przeciez strach powoduje poszerzenie zrenic
ja przy duzym lęku zawsze miale powiekszony galy.

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Gość
zobserwowalem ze odcieło mnie minimalnie
Czy to znak ze zejdzie do konca ?? ale lęk mam dalej w sobie bo czuje spiety brzuch te źrenice i ogolnie jeszcze boje sie tego wszystkiego ale minimalnie odcielo mnie ... dzisiaj to zauwazylem nawet tą strone inaczej widze ...

-
- Gość
Bo to nie zniknie ot tak, a nawet jak zniknie to moze wrocic. Lepiej wyeliminowac przyczyne, zapoznac sie z mechanizmem dzialania.