Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Czego kobieta luźna w udach nie rozumiesz? Wtedy miałeś lżejszy stan, a teraz masz cięższy. Bardziej się teraz wkręciłeś w to. Co tu jest do zrozumienia? Kogoś bardziej łeb boli, a kogoś mniej. Tyle.
-
- Gość
Ty to kamień z grubej rury zawsze
no ale przykłady masz trafne 100 %
hehe

- Kamień
Z żadnej grubej rury
Staramy się Tobą potrząsnąć
żebyś zaczął prawidłowo działać !

-
- Gość
Hehe Ten eminem przemawia do mnie:) Dzieki za cierpliwośc do mojego Łba
hehe

-
- Gość
No i nigdy sie niedowiemy jak ktos drugi sie czuje itp. wiec nie ma co mowic, ze sie ma gorzej albo nikt tak nie mial.
Ladna pogoda, na pole, sio wszyscy! :p
Ladna pogoda, na pole, sio wszyscy! :p
- munka
- Zarejestrowany Użytkownik
Ty to mafred sie ciesz, ze nie masz natrectw kontrasowych, hipochondrii, kompulsji...samo DD jest dziwne ale ciesz sie, ze nie masz innych gratisów do tego. Wiec kochany nie, nie masz najsliniejszego DD
sa tu ludzie ktorzy zmagaja sie i z DD i dodatkowo z innymi jazdami. Wez sie clopie przywolaj do porzadku i zaczniej to czytac wszystko ze zrozuzmieniem, bo poki co liczysz tylko na to, ze ktos cos Ci napisze i to Cie uzdrowi. Budzi Cie lęk bo jestes w stanie zagrozenia.....gdybys byl na wojnie i mial ten stan zagrozenia tez bys sie wybudzal z lękiem, spal czujnie, itd..to tak samo dziala w nerwicy.My nie jestesmy tutaj zeby Cie nianczyc, masz 25 lat , dostales mase porad i troski i teraz z szacunku do nas..zaczniej wdrazac te rady w zycie...bo my Cie samymi slowami nie uzdrowimy, to tak nie działa. Mysle, ze potrzeba CI tez czasu na wyszumienie sie objawów, byc moze za jakis czas zaczna stawac Ci sie obojetne

-
- Gość
Nie.mam samego.dd.mam zawroty głowy doszły mi cały czas cslyvczas zaciska mnie też głowa niemoderowany wysiedziec w jednym miejscu bo zawroty dziwnie.się nasilają jak chodzę albo.jadę autem.to ich nie mam.dziwne..
- Kamień
No rzeczywiście manfred, zawroty głowy w nerwicy to dziwna sprawa xd
chyba pierwszy to masz 

- munka
manfred, akurat zawroty głowy to typowy objaw nerwicowy. Ty w ogole czytales wszystkie artykuły, porady, encyklopedie objawów? Czy sobie po prostu z nas jaja robisz i nie chce Ci sie czytac tylko czekasz na gotowe rozwiazanie?
-
- Gość
Tylko ze to sa takie zawrtory głowy tez chwilowe ale tak jak by tez trzymaly cały czas... poprostu tak samo jak bede sie nimi przejowal kontrolowal to one beda i beda sie nasilac tak ?? bo to straszne dziwne te zawroty ...
- Kamień
prącie. A co w nerwicy nie jest dziwne dla nerwicowca ? 

-
- Gość
No właśnie to wszystko tak silne jak by człowiek naprawdę umierał heh. Mnie się wydaje ze poprostu tak jak ktoś wyżej to napisał ze te objawy muszą się wyszumiec. Dać o sobie poznać. Tylko ze nie mogę normalnie funkcjonować. I w tym jest problemte zawroty nagle spać mi się chce choć mnie nosi i wiem ze nie usne zaraz przechodzi spanie zaraz znowu to samo nadchodzi czas spania niby mi się spać chce a nie usne no kur... A cóż to do cholery. Cały dzień z tym odcieciem pierdzielonym. Jak ja nie docenialem życia. Teraz zazdroszczę komuś jak sobie na balkonie siedzi i relaksuje się... A ja odcięty nic nie czuje masakra. Cóż musze żyć może minie kiedyś. Ciekawe jaka faza jutro już mnie czeka... Nie myślę o tym już... Ranek najgorszy.
- munka
tak, jak bedziesz sie na czyms koncentrowal ( na objawach) to bedziesz tylko tym wzmagal objawy. Im bardziej nie chcesz czegos czuc, tym bardziej to czujesz, bo dajesz temu uwage...to taki paradoks ludzkiego umyslu.