Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

250 dni to trwa ... pomocy

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
kontousuniete
Gość

21 kwietnia 2015, o 15:38

No ja juz czuje ze prace stracę ponieważ nie mogę w niej wytrzymać. Narazie jestem na długim urlopie a ostatnie dni poprostu nie do wytrzymania były łzy w oczach udawanie ze wszystko w porządku jest. Latanie wszędzie. Spocony cały. To co odczuwałem nie odczuwałem słońce dawało poprostu. Nie mogłem nic innego robić. Blady cały oczy wytrzeszczone jak diabeł wygladalem.. Na sile załadowanie do ludzi... Mogę stracić wszystko bo jestem w stanie takim... Jeszcze jak by było wiadomo ile to będzie trzymać to człowiek by się nastawil zacisnal żeby i czekał na ten dzień. Mnie to przeraza aż się boje o siebie żebym nie spowodował wypadku albo żebym nie wpadł gdzieś pod samochód.
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

21 kwietnia 2015, o 15:47

a co Cię powstrzymuje przed pójściem do szpitala psychiatrycznego?
skoro nie potrafisz sobie pomóc sam i masz gorzej niż wszyscy inni na tym forum to powinieneś pójść na oddział. spędzisz tam 3 miesiące, dostaniesz L4, będziesz pracował z terapeutami, dadzą Ci też leki i jakoś to będzie.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
kontousuniete
Gość

21 kwietnia 2015, o 15:51

Aż tak grubo? Do tego szpitala aż? no słyszałem ze w tym szpitalu ten za bardzo nie poradzą jak sam sobie nie pomogę lęki dadzą nafaszeruja oni tam się przejmują ludźmi. Podadzą lęki najem się tego i nic nie da. Oni nawet nie będą wiedzieć co to jest to odcięcie.
Awatar użytkownika
Jerry

21 kwietnia 2015, o 15:53

Ach, czyli nie jest tak źle? To po co ludzi wkręcasz?
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
kontousuniete
Gość

21 kwietnia 2015, o 16:05

No bo jest źle.najbardziej.ma wpływ pogoda
Teraz właśnie wyszedłem na dwór rownam wjazd
Przywiozę wegielka trochę ivmoze auto odkurze.
Ale.to na takim odcieciu. Ze aż ryczec.się.chce
Awatar użytkownika
Jerry

21 kwietnia 2015, o 16:10

No to szpital. Ja jak miałem tak hardkorowo to bardzo chciałem iść do szpitala ale nie mogłem bo jestem samozatrudniony i nie mam L4.
kontousuniete
Gość

21 kwietnia 2015, o 16:15

Mówisz poważnie?
Panikarra
Zarejestrowany Użytkownik

21 kwietnia 2015, o 16:53

No a co poradzisz . Skoro mówisz ze tak fatalnie i fatalnie ze sie żyć nie chce to wiesz cieżko dla ciebie znaleść inna poradę
kontousuniete
Gość

21 kwietnia 2015, o 17:20

A tam niby mi się polepszy. Bo więcej leków dadzą mi? Nie wierzę w to
Awatar użytkownika
Jerry

21 kwietnia 2015, o 17:28

Zmienisz otoczenie, zobaczysz że są ludzie którym jest gorzej. Dobiorą Ci leki. Będziesz miał dzień w dzień terapię.
usunietenaprosbe
Gość

21 kwietnia 2015, o 17:30

Nie w każdym szpitalu terapia jest dzień w dzień.
Awatar użytkownika
Jerry

21 kwietnia 2015, o 17:31

ganz egal. będzie w szpitalu, zmieni otoczenie, powinien poczuć się bezpieczniej. ja bym tak zrobił.
usunietenaprosbe
Gość

21 kwietnia 2015, o 17:33

Minus taki, że ze szpitala kiedyś trzeba wyjść. Więc zmiana otoczenia, zmiana myślenia, a potem trzeba uważać i jakoś poradzić sobie z powrotem na stare śmieci.
kontousuniete
Gość

21 kwietnia 2015, o 17:50

Źle jest ale potrafię dużo zrobić wyczyścilem całe auto wybrałem dywaniki heh no wjazd wyrownalem.. Odcięty jak cholera ale takie rzeczy jeszcze zrobię jeszcze bym coś porobil. Żeby czas zlecial. Nie wiem czy ten szpital potrzebny ja bym się załamał prędzej niż wyzdrowial. A jeszcze jak mówicie przez tyle czasu ze to przechodzi to musze wytrzymać. Bo szpital to dla mnie już porażką jest....
usunietenaprosbe
Gość

21 kwietnia 2015, o 17:51

Widzisz, załamałbyś się jakbyś poszedł do szpitala, więc załamany nie jesteś.
Możesz założyć bloga, jakoś zajmiesz czas. A może też wciągną cię kogoś wpisy.
ODPOWIEDZ