Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
-
- Gość
Dlaczego się bałas? Ja to mam w sobie lek bez przerwy. Ale.się boje żebym coś nie zrobił. Sobie
- Joana
- Zarejestrowany Użytkownik
Tez tak mam ,mieszkam na czwartym piętrze i różne wkrętki mi wchodzily po glowie .Nie wiem czemu się balam ,to mi organizm tak zareagował na dlugotrwaly stres i rozłąkę z mężem ,kłopoty w pracy .Dopiero dochodze powoli do siebie ,a bylam naprawde w złym stanie ,teraz jestem dobrej myśli .Przelom nastąpił po znalezieniu tego forum i po lekach zaczelam sie podnosić ,inaczej myśleć .
-
- Gość
Może to coś się.w mózgu zrobiło wcześniej przed.zaburzeniem w głowie mi się zawrwcalo nie wiem.może.jakiś rak czy coś.albo ten płat.czołowy co wyszło kiedyś ze.mam zanik.niby nic.lekarz mówił.ale.to może od tego powiekszylo. Się.czy coś
No ale.żyje tylko ze jak bym umierał.na lekach musze.bez.przerwy wkoncu się popierdo
. Ze szok.
No ale.żyje tylko ze jak bym umierał.na lekach musze.bez.przerwy wkoncu się popierdo
. Ze szok.
- Joana
Nie da się ,staraj sie czymś zająć ,ja sie cieszę jak jrstem w pracy ,boje sie wolnych dni .Tu na tym forum to jest kopalnia wiedzi ,żałuję ze wcześnie go nie znalazlam ,to moze nie byla by ta nerwica tak zaswansowana .Zajmij czymś głowę ,poczytaj cos ,planuj cos ,niech mozg sie przestawi na inne myślenie .
-- 19 kwietnia 2015, o 15:12 --
Pisalam ci ze mi ogarnac sie pomogly leki ,szczegolnie te na noc bo to ze nie śpię bardzo mnie martwilo .
-- 19 kwietnia 2015, o 15:12 --
Pisalam ci ze mi ogarnac sie pomogly leki ,szczegolnie te na noc bo to ze nie śpię bardzo mnie martwilo .
-
- Gość
Tak samo mnie strasznie martwilo ale.ja mam jakisvuzalezniajacy zolpic.kurde nievzrobie z siebie warzywa?
-
- Gość
Niech ktos mi wyjaśni dlaczego tak po przebudzeniu dostaje lęku albo przy zasypianiu ?? no poprostu ja nie mam pojęcia ... Przeraza mnie to otoczenie czy co ?? bo to nagle mysle o czyms tam jak zasypiam serce sie włącza i ogien jest taki zawroty głowy i lęk . Na poczatku stanu tego nie mialem moglem spac caly czas po dwoch tyg od zajścia z maria to zaczeło sie dziać ...
-
- Gość
Niech ktos mi wyjaśni dlaczego tak po przebudzeniu dostaje lęku albo przy zasypianiu ?? no poprostu ja nie mam pojęcia ... Przeraza mnie to otoczenie czy co ?? bo to nagle mysle o czyms tam jak zasypiam serce sie włącza i ogien jest taki zawroty głowy i lęk . Na poczatku stanu tego nie mialem moglem spac caly czas po dwoch tyg od zajścia z maria to zaczeło sie dziać ...
- Joana
Spróbuj przed zaśnięciem relaksacji ,pooddychaj przepona ,znajdziesz takie ćwiczenia w Internecie ,mi troche to pomagali .Mialam takie ćwiczenia na terapii dziennej ,rozluzniasz po kolei cale ciało i łatwiej zasypiasz .
-
- Gość
No właśnie ale kurde ten lęk sam sie włącza
boze to mnie rozstraja i nie daje mi sie uspokoic ... a tą inność masz caly czas ?? jak to u ciebie . bo ja to mam odciecie jak cholera dziwie sie w jaki sposob ja pisze albo jade autem i reaguje i mysle no bo jak ja nie odczuwam nic ... kurw... jak manekin to jest straszne rozgladam sie wszedzie... jak popie....

-
- Gość
Cholerstwo kiedy to odpuści no niby wszystkim to odpuszcza ... ale nie moge w to uwierzyć za bardzo . Ta dd jest tak silna ze nie moge o niej zapomniec . a jak juz musial bym nie zwracac uwagi jakims cudem to poprostu ciało automatycznie musialo by sie ruszac ja nic bym do tego nie przyczynil sie ... hehe