Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
-
- Gość
Powiedz mi April . A z tymi lękami przy zasypianiu. Zawsze spałem sobie w dzień fajnie kochałem to teraz nie mogę usunąć nawet nacchwile.taki lek. Mnie.włącza się ze nie mam już sił do.niego.bez przerwy czuje się.jak.bym.umierał.jak porzucił.był skupienie się.na.tym.to dlaczego.niby miało by to przejść to odcięcie itd.lęki będę miał dopóki ja będę miał to odcięcie.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
To nie porzucaj kontroli w takim razie. Trwaj w tym i skupiaj się na tym jak najmocniej. Przeżywaj ten lęk każdą komórką swojego ciała. Wal to co piszą Ci ludzie na forum, przecież wiadomo że nikt nie przeżył takiego piekła jakie Ty sam przeżywasz... Znają się na lękach jak ksiądz na obrzezaniu. Niech nastanie lęk!
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
- Gość
Jerry jesteś już.bez tego? dd
-- 20 kwietnia 2015, o 15:31 --
NO dobra jak mozna pokonać lęk który nagle z nienacka przy zasypianiu cie paralizuje az mózg czuje jak jakies by impulsy nagchodzily do głowy serce strach bicie serducha i juz nie da rady usnąc po tym . Musze wtedy zaamplikować kur.. ten zolpic . co tez chciałbym zamienić na inny lek nasenny poniewaz ten tez uzależnia .. wiec na jaki .
-- 20 kwietnia 2015, o 15:31 --
NO dobra jak mozna pokonać lęk który nagle z nienacka przy zasypianiu cie paralizuje az mózg czuje jak jakies by impulsy nagchodzily do głowy serce strach bicie serducha i juz nie da rady usnąc po tym . Musze wtedy zaamplikować kur.. ten zolpic . co tez chciałbym zamienić na inny lek nasenny poniewaz ten tez uzależnia .. wiec na jaki .
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nie ma innych leków nasennych niz uzalezniajace oprocz ziolowych. Niestety to nie takie proste jest.
A tak to zaakceptowac ze czujesz lęk, powiedziec sobie skad go masz, ze to jest stan lękowy, zając sie czyms, szukac sobie obowiazku (mimo objawow), brac cierpliwie antydepresant, chodzic na terapie i nie panikowac stale bo jest lęk i objawy, bo one na razie na 100 % beda.
I to wszystko na poczatek.
A tak to zaakceptowac ze czujesz lęk, powiedziec sobie skad go masz, ze to jest stan lękowy, zając sie czyms, szukac sobie obowiazku (mimo objawow), brac cierpliwie antydepresant, chodzic na terapie i nie panikowac stale bo jest lęk i objawy, bo one na razie na 100 % beda.
I to wszystko na poczatek.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Gość
Ciekawe co lepsze wypić łyk spasminy na.sen.czy jedna tabletkę tego zolpicu. Biorę.go juz 6 dni co dzień no jeden dzień miałem.odstępu bo wesele miałem. Ile byście brali ten zolpic na moim miejdcu
-- 21 kwietnia 2015, o 05:55 --
Powiedzcie mi bo dręczy mnie to czy ten.zolpic albo ten xanax powodują jakieś zmiany w mózgu?
-- 21 kwietnia 2015, o 05:55 --
Powiedzcie mi bo dręczy mnie to czy ten.zolpic albo ten xanax powodują jakieś zmiany w mózgu?
-
- Gość
No ale.to jakie zmiany
? Co się ze mną będzie działo co się.zmieni.
-- 21 kwietnia 2015, o 07:13 --
No ale.to jakie zmiany
-- 21 kwietnia 2015, o 07:13 --
No ale.to jakie zmiany
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Rany manfred jak ty pied*** za przeproszeniem
Pare xanaxow nic ci nie zmieni w mozgu, ludzie nie piszcie mu takich rzeczy bo widzicie jaki to panikarz.
Jak 2,3 tygodnie pobierze xanax do antydepresantu to nic mu sie nie stanie.
Mimo wszystko sa to leki dopuszczone do leczenia a ze sa uzalezniajace to lepiej nie brac ich dluzej niz te 2,3 tygodnie.
Ten na sen po prostu nie bierz bo to jest taki sam uzalzeniajacy lek wiec po co go brac skoro on nie uleczy cie z bezsennosci ktora masz od tego ze jestes w ciaglej panice, bo nic kompletnie nie robisz aby bylo inaczej.

Jak 2,3 tygodnie pobierze xanax do antydepresantu to nic mu sie nie stanie.
Mimo wszystko sa to leki dopuszczone do leczenia a ze sa uzalezniajace to lepiej nie brac ich dluzej niz te 2,3 tygodnie.
Ten na sen po prostu nie bierz bo to jest taki sam uzalzeniajacy lek wiec po co go brac skoro on nie uleczy cie z bezsennosci ktora masz od tego ze jestes w ciaglej panice, bo nic kompletnie nie robisz aby bylo inaczej.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- Jerry
Dankan, ale wszyscy mu to mówią
Chodzi o to, że kolo kombinuje jak koń pod górę i nie chce brać antydepresantu, ale zamiast niego xanax przez miesiąc bo tak mu teściowa czy ktoś tam doradziła
na pewno po samym xanaxie przez miesiąc będzie uleczony i szczęśliwy
Ponoć równie dobry jest denaturat przepuszczany przez bułkę...
Gość nadaje na jakichś dziwnych falach. Ma rozbudowany nadajnik, ale odbiornik szwankuje.

Gość nadaje na jakichś dziwnych falach. Ma rozbudowany nadajnik, ale odbiornik szwankuje.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Manfred zajmujesz się wszystkim do okoła (działaniem lekow, zmianami w mozgu, innymi gównami) tylko nie odburzaniem...
-
- Gość
Ja biorę xanax.i 6 dzień symescital.. Poprostu lęki mam nie do wytrzymania stan odcięcia tak mocny ze nie można o nim.zapomnieć nawet jak się zajmę czymś. Na noc.Musze wziąść ten zolpic bo nie usne i będę panikowal lęki będę miał.cały czas. Najgorsze co mnie w życiu spotkało. Ten xanax mam 0,5 mg.ale.nie biorę całej tabsy na dzień 3\4 i tego zolpicu tez.
-- 21 kwietnia 2015, o 14:12 --
Musi być jakiś sposób żeby to złagodzić. Pogoda dzisiaj zrobiła mi taką robotę w głowie ze szok ja boje się jak ulica idę żeby samochód mnie nie pier... Bo ja to jak bym szedł bez myślenia. Ja jestem strasznie znerwicowany. Wy mieliście słabsze stany chyba bo ja pamiętam kiedyś kiedyś miałem podobny stan ale to było do przyjęcia. Pamiętam to dobrze...
-- 21 kwietnia 2015, o 14:12 --
Musi być jakiś sposób żeby to złagodzić. Pogoda dzisiaj zrobiła mi taką robotę w głowie ze szok ja boje się jak ulica idę żeby samochód mnie nie pier... Bo ja to jak bym szedł bez myślenia. Ja jestem strasznie znerwicowany. Wy mieliście słabsze stany chyba bo ja pamiętam kiedyś kiedyś miałem podobny stan ale to było do przyjęcia. Pamiętam to dobrze...
- Jerry
Pewnie, każdy z nas miał słabiej niż Ty. Nikt nie miał takiej tragedii. Dlatego nikt z nas nie potrafi Ci pomóc...
A może to jest jakiś troll? Np. wysłannik Nerwicy?
A może to jest jakiś troll? Np. wysłannik Nerwicy?