Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

250 dni to trwa ... pomocy

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
April
Odważny i aktywny forumowicz

8 kwietnia 2015, o 23:28

Omg Manfred ale pleciesz, nikt nie mial silniejszego niz Miesia :DD
Awatar użytkownika
Miesinia
Odburzony i pomocny użytkownik

8 kwietnia 2015, o 23:34

I tu sie zgadzamy April, wkońcu nie każdy może zostać Królowa Objawów na takim zacnym forum o takim światowym zasięgu :DD ;)
To jest wszystko bujda!
Awatar użytkownika
April

8 kwietnia 2015, o 23:36

Otoz to, ale nie zapominaj Krolowo, ze nie mamy jeszcze krola, wiec Manfred ma szanse :pp
Awatar użytkownika
Miesinia

8 kwietnia 2015, o 23:41

April pisze:Otoz to, ale nie zapominaj Krolowo, ze nie mamy jeszcze krola, wiec Manfred ma szanse :pp

oł noł.... 'niemoge
To jest wszystko bujda!
kontousuniete
Gość

9 kwietnia 2015, o 11:55

Co robicie żeby przetrwać nie myśleć co to jest za życie jak trzeba za każdym razem tłumaczyć sobie bez przerwy. Nie mogę już ja próbowałem wczoraj zapomnieć. Poprostu powiedziałem sobie ze jestem odcięty i będę inaczej widział wszystko będzie inne nie panikuj nie myśl. Jakoś wieczór przeżyłem z ta myślą zasnąłem ze jestem odcięty ze jak otworze oczy przy zadypianiu to będę odcięty żebym tez nie panikowal. Usunąłem nawet spało mi się dobrze. No ale rano znowu nowy dzień trzeba się nakręcić dobrze żeby było bo poprostu pogoda juz inna inaczej się czuje myśli serce. Czy można popaść w jakąś depresję od tego i coś zrobić sobie bo poprostu nie będzie się dało juz z tym wytrzymać z tym ze tak się dziwnie czuje i z tymi myślami.? Bo chwilami juz myślę że nie wytrzymam tego samo to przychodzi nie ze ja sam to z siebie. Co dziennie walka wkrecanie sobie czegoś żeby być spokojniejszym i przetrwać dzień ale ile tak można. Czy ja mogę tego nie wytrzymać tych myśli ichilera wie co mi się stanie albo sam sobie coś zrobię, zdarzały się takie przypadki w tej nerwicy? A może to depresja od tego ze ja tak już się czuje ze

-- 9 kwietnia 2015, o 09:30 --
Mogę Zaa kceptować To ale cóż ze ja zaakceptuje to ok jestem odcięty jak zaraz myśli przychodzą ze nie dam Rady aż naprawdę mógłbqym zwymiotowac od nich. Zaakceptuje będę się czuł tak jak w tej chwili cały czas a wystarczy ze wstanę z łóżka i inaczej znowu pójdę gdzieś inaczej i musze cały czas coś sobie wmawiać. I myśl że jak tak będę to koniec

-- 9 kwietnia 2015, o 10:55 --
?
Awatar użytkownika
Kamień

9 kwietnia 2015, o 12:05

Mogę Ci powiedzieć czego nie robimy... nie pieprzymy w kółko o tym samym tak jak Ty - A to bardzo pomaga :)

A co robimy? To co się opisuje na forum. Nic więcej.
angora
Zarejestrowany Użytkownik

9 kwietnia 2015, o 12:06

Za duzo uwagi poswiecasz objawom i to jest twoj problem numer jeden czyli to co powtarzaja ci to wkolo osoby. Z ciekaowsci przeczytalam caly temat i wyraznie widac ze to jest twoim klopotem.
kontousuniete
Gość

9 kwietnia 2015, o 13:25

Nawkrecałem sobie bardzo wyczytalem o tym dd wszystko sovie uswiadomilem wkrecilem sobie co mozna bylo sen nierealnosc dosyc mocno . trudno mi teraz wyjsc z tego mysli mam ze caly czas sie mecze i nie dam rady wiec co mam zrobic nikt mi sensownie nic nie powie tylko zlewka .. nie odpowie na pytanie dokladnie co zadaje w jaki sposob pomoc czy doradzic . pisze w kółko to samo bo nie moge uzyskac odpowiedzi na moje objawy ... ja juz sam nie wiem czy to dd czy cos nawkrecalem sovbie ale poprostu mam odrealnienie przy zmiennej pogodzie jest porazka wogole caly czas mam mysli gdzie nie wejde to jak by inaczej poprostu nie zyje teraźniejszoscia tylko przesloscia jak bylo jak bym poprostu takie wrazenie mam ze nie nagrywam taśmy... tylko wzpomnieniami zyje .. az mi sie wymiotowac chce nie do wytrrzymania to jest jak bym mogl sobie poradzic z tym to bym dal wam wszystkim spokoj ... nie poisal bym wkolko to samo ....
Awatar użytkownika
April

9 kwietnia 2015, o 14:06

Ja mysle, ze masz cos innego niz DD i nigdy z tego nie wyjdziesz ;brr

Zadawaj sensowne pytania, a uzyskasz sensowne odpowiedzi. A teraz cofnij sie do strony nr 1 i przeczytaj DOKLADNIE caly watek, a wtedy mow, ze nie uzyskujesz odpowiedzi na zadane pytania.
Panikarra

9 kwietnia 2015, o 14:08

A ja myśle manager ze masz trudny charakter. Taki jesteś rozczeniowy. Caly czas ci ktoś odpowiada. Jak wchodzę na nowe posty to w kółko widze ten a Ty to nazywajsz zlewaniem... Charakteropatia jak nic . Ale w sumie to nawet dobrze bo mi uświadomiłes swoim mękoleniem jak ja mękole.
Awatar użytkownika
April

9 kwietnia 2015, o 14:11

Panikarra no jak nie zlewamy goscia, przez 19 stron JEGO WLASNEGO WATKU go zlewamy.
kontousuniete
Gość

9 kwietnia 2015, o 15:40

to jak poradzic sobie z tymi myslami. Ze nie dam rady ze sil mi braknie i coś zrobie sobie. ? moze to mi powiecie? puscilem kontrole nad tym nieraz sie udaje ale to jak by gorzej bylo . A raz lepiej sam nie wiem . . . Jak to u was było
Kretu20
Gość

9 kwietnia 2015, o 15:43

Weź daj spokój już bo robisz sie nudny :) Przeczytaj swój temat od początku i będziesz wiedział jak poradzić sobie ze swoimi myślami, DD,nerwicą i bóg wie czym jeszcze bo chyba w tym temacie było wytłumaczone już wszystko i wszystkie możliwe stany.
klawiszq92

9 kwietnia 2015, o 16:35

Obejrzyj wszystkie poradniki na youtubie bo nikt Ci tego lepiej nie wytlumaczy jak tam jest tlumaczone przez chlopakow.
Awatar użytkownika
April

9 kwietnia 2015, o 16:41

Ja myślę, że Manfred po prostu lubi być w centrum zainteresowania i zawsze będzie zadawał te same pytania, żeby skupić na sobie uwagę, zupełnie jak ten chochlik myślowy :DD
ODPOWIEDZ