Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

250 dni to trwa ... pomocy

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
kontousuniete
Gość

7 kwietnia 2015, o 19:49

No ja mam to cholerstwo. Półtora miesiąca niby jest trochę lepiej. Ale czuje tak jak ty ze odblokowwywuje się jak poziomy w.grze ale.nieraz.juz sił nie mam do tego. Ile miesięcy masz.to
PaKr91
Gość

7 kwietnia 2015, o 19:55

w czerwcu minie 3 rok ;) nie sugeruj sie tym ze ja mam to tyle czasu ;p wiem ze wydaje ci sie to koncem swiata, katastrofa mialem to samo,wiem jak sie czujesz kazdy z nas to tu przechodził,ale im szybciej sie odetniesz od tego czarnego myslenia ze to katastrofa,tym lepiej ;) naprawde musisz uwierzyc i zaufac ze to tylko zaburzenie,wiem ze dla Ciebie teraz brzmi to pewnie bagatelizujaco.. ale musisz miec takie podejscie do tego zaburzenia bo ono nic Ci nie zrobi, ma duzo ziwnych objawow, ale jest nie grozne;)
kontousuniete
Gość

7 kwietnia 2015, o 20:41

No nic nie robi ale kurde nie daje żyć na luzie i w rzeczywistości chce odbierać wszystko jak kiedyś a nie jak pierwszy raz bym to widział. Dzisiaj już spotkałem się z użytkownikiem forum który miał 4 lata to a ty teraz mówisz ze 3 masz ja pierdziele. Ale dlaczego aż tyle nie wiedziałeś co ci jest czy co?. Wydaje mi się ze tez będę miał to odcięcie tyle. Właśniewrocilem z bieganiny. Hehe no poprostu masakra słuchawki w uszach muza leciała a ja czułem się jak w jakimś teledysku ja pierdziele.... To odcięcie naprawdę jest silne...
PaKr91
Gość

7 kwietnia 2015, o 20:52

ja po okolo 2-3 dniach od ostrego p oczatku dd wiedzialem co mijest bo ruszlem do lekarza,psychiatry;) ale nie zastowalem sie do rad, stad tez to tyle u mnie trwa ;) ja pamietam ze u mmnie tez mialem wrazenie ogladania filmu ze mna, i czulem dosłownie w głowie kazda mijajaca minute jakby to wszystko przechodzilo przezemnie..
kontousuniete
Gość

7 kwietnia 2015, o 21:04

no ale dobrze teraz jest? Lepiej przeciez niz na poczatku? Moglbys napisac jak u ciebie to wyszlo. Co miales za objawy . Kurde az sie boje ze tyle to moze trwac...
Awatar użytkownika
April
Odważny i aktywny forumowicz

7 kwietnia 2015, o 21:30

Boze Manfred, a Ty dalej meczysz kolejnego naiwnego, ktory stara ci sie pomoc, nic tylko pytasz o objawy i ile to trwalo, jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie...
klawiszq92
Zarejestrowany Użytkownik

7 kwietnia 2015, o 22:19

Czy ja czy kto inny kazdy z nas mial/ma te same objawy. U kogos moze byc wiecej u kogos mniej i wez to do cholery zaakceptuj i pracuj nad soba. Wylacz to forum, zacznij zyc i przestan sie nakrecac. Tez przrchodzilem przez ten etap co Ty tez sie nakrecalem ale to nie ma sensu najmniejszego..
Awatar użytkownika
marianna
Zarejestrowany Użytkownik

8 kwietnia 2015, o 12:52

Dlatego mówię nie nakręcajcie innych podając ile czasu to macie ani nie wypytujcie się
ile to trwało. Każdy jest inny :friend: przecież...:)
*** JEŚLI KTOŚ MI ODPOWIADA TO "CYTUJCIE" BO JA POTEM GUBIĘ WĄTKI ***

http://www.zaburzeni.pl/25-etapow-trwania-nerwicy-wg-kamienia-t4347.html
http://www.zaburzeni.pl/spis-tresci-autorami-t4728.html
STRACH PRZED UTRATĄ KONTROLI ITD:
http://www.zaburzeni.pl/strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=8KrCjT6b1VI&feature=youtu.be
SPIS MYSLI NATRETNYCH/LEKOWYCH:
http://www.zaburzeni.pl/zbior-naszych-natretnych-mysli-i-obrazow-myslowych-t4038.html
SPIS OBJAWOW SOMETYCZNYCH/LEKOWYCH:
http://www.zaburzeni.pl/nerwica-objawy-mala-encyklopedia-naszych-objawow-wpisz-sie-t3492.html
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

8 kwietnia 2015, o 13:38

A ja mialem to 12 miesiecy i minelo calkiem, tu kolejny przyklad po marysce wyleczony-z-dd-wam-tez-sie-uda-t5653.html

I nie ma zadnych lat.

Ogarniaj powoli tylek i tyle.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

8 kwietnia 2015, o 13:43

Czy autor tego tematu to na pewno nie jest ten poprzedni Bartek?
Bo podobienstwo jest troche za duze. Moze ktos to sprawdzic z administracji bo pamietam poprzedni temat taki byl tylko bardziej problematyczny niz pomocny komukolwiek.
kontousuniete
Gość

8 kwietnia 2015, o 21:30

kobieto zadzwon do malanowskiego jak chcesz byc detektywem . A nie bd glupot o jakims bartku wypisywala...
sebooo

8 kwietnia 2015, o 21:37

manfred ogar troche :D czytaj a a nie co chwila pytaj o nowy objaw i co ci jest --- WSZYSTKO TO NERWICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał sił do walki.

Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
kontousuniete
Gość

8 kwietnia 2015, o 23:06

Probuje ogarnac sie ale strasznie to jest mocne ... ;/ no sluchaj gdzie nie pojde z kim nie gadam to jestem tak odciety ze masakra nie czaje za bardzo ale wszystko wiem itd . kobieta luźna w udach to taki dziwne nic nie czuje .... Daje temu juz trwac ale to jest tak mocne odciecie, Jak moze to tak sie dziac przez nerwice...
Awatar użytkownika
kasia333

8 kwietnia 2015, o 23:10

Ano silne, zaburzenia emocji zwykle niestety sa silne, dlatego tyle o nich sie mowi i tyle sie o nich rozmawia jak nas zlapia ;)
Awatar użytkownika
Miesinia

8 kwietnia 2015, o 23:14

Ty sam sobie je robisz silne :DD
To jest wszystko bujda!
ODPOWIEDZ