Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zaburzenia wzroku a derealizacja. Smugi, snieg optyczny itp
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Może wzrok jest przeczulony. Wydaje mi się, że wiem o co chodzi. Szukałeś tym moim sposobem podobnych objawów?
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja iskierki mialem w ciagu dnia.Astronom pisze:Witajcie.
Mam od jakiegos czasu taki dziwny objaw -kiedy w ciemnosci gdzies patrze to po jakims czasie wokol mojego pola widzenia pojawaiaja sie takie iskierki jakby. Ktos tak ma? Albo jeszcze jedno - paski poruszające sie w malym kawalku pola widzenia przez pare sekund
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam kolejny dziwny objaw. Kiedy patrze dlugo na jakiś punkt na ścianie to wokół niego zaczynam widziec jakies wzorki, chmurki, żółte i fioletowe plamy jak w kalejdeskopie. Strasznie mnie to wkurza i chcialbym wiedziec czy wy tez tak macie.
-
- Zbanowany
Euzebiusz pisze:Siemano. Śnieg optyczny i dd mi trochę już odpuszcza, ale oczywiście pojawiło się coś nowego. Jak się wpatrzę w białą ścianę lub ew. zieloną to widzę coś co przypomina ok. 6 małych kratek jakby struktury plastra miodu lub jakieś kółeczka czy kwadraciki. Jest to prawie niezauważalne i bardzo nikłe. Jest koloru brudnozielonego i wygląda jakby było z tej samej "materii" co śnieg optyczny. Oczywiście poleciałem do okulisty na tonometrię i oct. Według niego kolejny objaw nerwicy. Miał ktoś z Was tak posrany objaw?
"These bones may be broken, but the spirit can't die"
-
Ja mam wieczne mroczki przed oczami, latają mi pajęczynki, jak spojrzę w górę to na dole widzę jakby włosek albo czarna linie. Mam wrażenie że oczy nie nadążają z rejestrowaniem szybkich obrazów. Co jakiś czas również mam zamazany widok w prawym oku. Kiedy skupiam wzrok np. na monitorze i telefon leży obok na biurku to mam wrażenie że mruga mi ta diodka powiadomień.
Zwariować można ;p
Zwariować można ;p
- Tymuś
Mam to samo, jak np patrze na monitor a potem w dol na klawiature to oczy potrzebuja wiecej czasu na dostosowanie sie, jak jest gdzies troche ciemniej to gorzej widze snieg optyczny + ostatnio zauwazylem ze jak patrze w jakis zaciemniony punkt ( np koszula na scianie przy zgaszonym swietle ) to po 5 sekundach robi mi sie ciemno przed oczami w kacikach albo na srodku oczu
-
O tak dokładnie. Tylko ze u mnie to wystepuje takze w swietle dziennym. Jakies takie szare chmurki dookoła, zaciemnia mi sie wzrok po bokach nienawidze tego uhhhhTymuś pisze: ostatnio zauwazylem ze jak patrze w jakis zaciemniony punkt ( np koszula na scianie przy zgaszonym swietle ) to po 5 sekundach robi mi sie ciemno przed oczami w kacikach albo na srodku oczu
-
- Zbanowany
Ja uwielbiam wszystko analizować i rozbierać aż do najmniejszych szczegółów, więc mógłbym chyba napisać książkę na ten temat.
Mam już tytuł, nazywałaby się tak: "Z nerwicą na TY: Śnieg optyczny, męty, pulsowanie, smugi, leukocyty, powidoki, falowanie, drganie, migotanie i inne przyjemności wzrokowe".
Mam już tytuł, nazywałaby się tak: "Z nerwicą na TY: Śnieg optyczny, męty, pulsowanie, smugi, leukocyty, powidoki, falowanie, drganie, migotanie i inne przyjemności wzrokowe".

"These bones may be broken, but the spirit can't die"
-
Nie, wrecz przeciwnie. Ostatnio kompletnie zwisa mi to czy mam dd czy nie. Czuje teraz taką kompletną pustke i nic mi sie nie chce, zero motywacji.Euzebiusz pisze:A miałeś ostatnio jakieś stresy czy okres wzmożonego nakręcania się objawami?