Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witamy na forum!

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zwątpiona
Zarejestrowany Użytkownik

28 sierpnia 2015, o 19:36

Ja też się przyłączę i tak oficjalnie przywitam. Cześć wszystkim :), bardzo się cieszę, że mamy swoje forum:). Gdzieś gdzie, mam nadzieję, można być jak w domu. Mam 26 lat, w terapii od 20 roku życia i g...mi to dało, tak oględnie mówiąc. Nie wiem czy coś się zmieni w moim życiu, ale całkiem porzucić nadzeji jeszcze nie mam odwagi.
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

28 sierpnia 2015, o 20:24

Porzucanie nadziei odpada koleżanko! :) Witaj oficjalnie :D i mam nadzieję, że znajdziesz tu coś, co pozwoli Ci się poczuć lepiej w życiu:)
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
justys1988
Świeżak na forum

31 sierpnia 2015, o 21:08

Witam Was wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowa,. Jednak z moim zaburzeniem borykam sie gdzieś od gimnazjum, a mam 27 lat. Dopiero od ubiegłego roku dowiedziałąm się co mi jest tak naprawde, że cierpię na zaburzenia lękowo-depresyjne. Cieszę się bardzo, że trafiłam na to forum, czytam je od około 2 tygodni. Nie wiem czy Divin Victor i Ciasteczko tu zagladają, ale bardzo serdecznie Wam dziekuje za to forum, za te materiały nagrania. Dzieki Wam zrozumialam, ze to co mam mogę wyleczyć, że nie jestem sama z tym problemem i ze w koncu bedę mogla zacząc funkcjonować bez lekow. Fajnie, że to forum jest takim wsparciem, że mozna się nawzajem motywować i doopingować. Miłego wieczoru :)
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

31 sierpnia 2015, o 21:37

Witaj na forum, zagladaja nasi admini jak najbardziej, post wyzej nawet masz Ciasteczko :D
Nie jestes sama i zapraszamy do udzialu.
Aszka
Świeżak na forum

6 września 2015, o 19:53

Witam
znalazłam na YT kanał DivoVica i jestem wam chłopaki mega wdzięczna
Nie znam sie na korzystaniu z forum ale wydaje mi się że dobry dział
chciałam się przywitać i coś o sobie powiedzieć
Od 4 lat leczę się, pierwsza diagnoza to nerwica
dzis juz doszłam do chad i chcą mnie leczyc depakine
a ja nie chcę się temu poddać
Ale dzięki kanałowi DivoVica dostałam światło że może jest dla mnie jakaś szansa
Jeszcze raz dzięki Wam :*
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

6 września 2015, o 19:57

Jakaś szansa? nerwica to nie wyrok, a przy odpowiednim podejściu to pestka :P Hej Ci :P
Awatar użytkownika
Daszka

10 września 2015, o 21:22

Witam :)
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

11 września 2015, o 18:48

justys1988, witaj, zaglądamy! Cieszę się, że forum ma dobroczynny wpływ na Ciebie! :)
Aszka i Daszka (heh rymuje się! :D) witajcie!
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Divin
Administrator

15 września 2015, o 13:00

Witajcie wszyscy nowi, bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy! :DD
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Awatar użytkownika
Małgośka777

15 września 2015, o 13:00

dziękujemy.....:)
1. Nerwica atakuje najmądrzejszych i najpiękniejszych.... bo jest zazdrośnicą. :) .
2. " NIE LĘKAJ SIĘ " !!! :)
3. Nerwica to...kupa huku o nic :D
Awatar użytkownika
empatycznySocjopata

20 września 2015, o 23:58

Cześć, specjalne podziękowania dla Victora i Divine'a za to, że to właśnie oni - ludzie po przejściach prowadzą te wszystkie pogadanki, a nie ' specjaliści/konowały/besserwisserzy '.
Awatar użytkownika
zlekniona
Odważny i aktywny forumowicz

21 września 2015, o 10:33

Witajcie!
Przyszła pora i na mnie aby zawitać do tego zacnego grona nerwicowców. Można powiedzieć, że jestem świeżak - z tymi najgorszymi objawami nerwicy (dd, ataki paniki, obsesje, itp) borykam sie od kilku miesięcy, choć przyznać muszę, że w życiu już dwa razy terapię przechodziłam. Wtedy był to podobno mocny stres z tytułu nadmiaru obowiązków szkolnych, przyjmowało postać czysto somatyczną.
Od tych kilku miesięcy regularnie poczytuję to forum, jednak dopiero teraz poczułam potrzebę odezwania się. Z tego miejsca chciałabym podziękować Victorowi, ponieważ jego posty zawsze mnie podnoszą na duchu, a także chłopakom, którzy prowadzą kanał na youtubie - robicie naprawde dobrą robotę, powinniście mieć za to regularną pensję :-)

Tak czy inaczej chciałam powiedzieć, że ostatnie miesiące to dla mnie istny koszmar, sama się dziwię, że po takich atakach jeszcze w ogóle żyję. Chodzę na terapię, i od jakiegoś tygodnia czy dwóch mam przebłyski. Przebłyski zupełnej normalności. Myślę, że w końcu dotarło do mnie to, o czym namiętnie rozprawia Victor - zaakceptować, i robić wszystko, żeby lęk stracił swoje znaczenie. Zaczęłam wcielać ten program w życie. Wiem, że przede mną jeszcze bardzo długa droga, że jeszcze milion ataków i gorszych dni przede mną. Ale jestem zdeterminowana i chcę zawalczyć o swoje. Z nieśmiałą nadzieją, że znajdę tutaj wsparcie w tych gorszych chwilach :-)
Dzięki za to, że jesteście i że pomagacie, wielkie dzięki! :lov: :-*
Awatar użytkownika
enighma
Świeżak na forum

21 września 2015, o 15:51

Dzień Dobry bardzo.
Dziś dzień zmian. Obudziłam się i zapytałam się niczym Chylińska w tej okropnej piosence: kiedy powiem sobie dość. Koniec stania w miejscu, koniec udawania. Wychodzę z szafy i mimo, że robię to przez bezpieczny ekran, to wiem, że trafiłam w dobre miejsce. Póki co nieśmiało podpatruję, rozglądam się, mrugam do Was okiem monitora, i mimo, że nie lubię górnolotnych słów, to przyznam się- cieszę się jak głupia, że nie jestem z tym sama.
era49
Odważny i aktywny forumowicz

21 września 2015, o 16:43

Napisz cos więcej o sobie. :D

-- 21 września 2015, o 16:43 --
Witaj Zalenkniona,mam nadzieję ze to forum pozwoli ci uporać się z nerwicą :D
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

21 września 2015, o 19:19

Witajcie serdecznie! :)
ODPOWIEDZ