Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Odburzony Wolontariusz Forum

-
- Zarejestrowany Użytkownik
/sprostowanie Witam. Chciałbym sprostować pewne kwestie - na forum jestem od 2011 r. bo wtedy po THC dostałem pierwszego ataku paniki i nerwicy. Zaleczyłem się tylko lekami, dlatego tutaj się zarejestrowałem - żeby zapytać o leki. Ponowny nawrót równo 1 czerwca i od tego czasu odburzam się sam. /koniec sprostowania 

- Ciasteczko
- Administrator
Witam nowicjuszy i starszych bywalców, którzy powrócili. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Świeżak na forum
Cześć. Od pewnego czasu zgłębiam to forum is postanowiłem się zarejestrować. Moje problemy, z różnym nasileniem trwają od dzieciństwa, a jestem przed czterdziestką. Dużo już wiem na swój temat, ale sporo jeszcze pracy przed mną. Znalazłem tu już wiele bardzo cennych informacji.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
witaj dorotka, polecam Ci zapoznać się z artykułami i nagraniami na forum 

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Pamiętaj, że nie najważniejsze jest się zapoznać, a DZIAŁAĆ! ryzykować itp... Zresztą sama pewnie już wiesz, dzięki 

-
- Świeżak na forum
Witajcie. Zarejestrowałam się na forum ponieważ szukam wsparcia w walce z ZOK. Zdiagnozowana zostałam miesiąc temu, ale chyba to trwa o wiele dłużej niż mi się wydaje. Trudno uwierzyć, że tak wiele osób boryka się z podobnymi problemami, ale mam nadzieję że i mnie uda się z nich wyplątać albo przynajmniej nauczyć się z nimi żyć... Pozdrawiam wszystkich:)
- Ciasteczko
- Administrator
Serdecznie witam i zapraszam do rozgoszczenia się 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.