Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
witaj księżniczko:)
Myślę, że gdyby ktoś się nie kwalifikował do tego forum, to nigdy by tu nie trafił, bo nie miałby żadnych problemów:)
Gratuluję sukcesu i życzę wytrwałości przy resztuniach:)
ps. fakt.. gdy ktoś wyzwala się od choróbsk, życie wydaje się piękniejsze jak nigdy przedtem;) może to taka nagroda za wszystkie nasze cierpienia.
Myślę, że gdyby ktoś się nie kwalifikował do tego forum, to nigdy by tu nie trafił, bo nie miałby żadnych problemów:)
Gratuluję sukcesu i życzę wytrwałości przy resztuniach:)
ps. fakt.. gdy ktoś wyzwala się od choróbsk, życie wydaje się piękniejsze jak nigdy przedtem;) może to taka nagroda za wszystkie nasze cierpienia.
i będę miała zielone oczy...
- księżniczka Sci-Fi
Cholera, znow mi sie skasowal wpis- masakrycznie sie pisze z tego telefonu :/.
Wprawdzie juz mi sie nie chce go ponownie pisac, bo byl dosc dlugi i niezbyt istotny, ale jedna rzecz z niego powtorze...
Bardzo Wam dziekuje za tak mile przyjecie
. Podoba mi sie Wasz forumowy zwyczaj serdecznego witania nowych- po prostu takie kochane to jest!
.
Wprawdzie juz mi sie nie chce go ponownie pisac, bo byl dosc dlugi i niezbyt istotny, ale jedna rzecz z niego powtorze...
Bardzo Wam dziekuje za tak mile przyjecie

-
- Gość
Chcialem Podziekowac Wszystkim z tego forum za pomoc w ogarnieciu nerwicy i dd.Wiele osob tu wytlumaczylo mi na czym polega moj problem i jak z nim walczyc za to bardzo Wam dziekuje, takze dziekuje za dobre slowa kiedy mialem nieraz kryzys.To ze odchodze z forum nieznaczy ze jestem juz zdrowy ale jest to cos w rodzaju ze tak powiem terapi, poprostu odcinam sie od wszystkiego co jest zwiazane z nerwica, dd itd.
Takze jeszcze raz dziekuje Wam za pomoc ktora tu otrzymalem i zycze Wam wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia.
Trzymajcie sie
Pozdrawiam Mariusz
Takze jeszcze raz dziekuje Wam za pomoc ktora tu otrzymalem i zycze Wam wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia.
Trzymajcie sie

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Trzymaj się również Mariusz i życzę wyjścia całkiem z derealizacji, co na pewno wkrótce nastąpi. 

- Nadrealna
Postanowiłam się przywitać.
Mam przykrą kumulację dolegliwości, ostatnio mocniej odczuwam to wszystko. Nie mam oparcia. Nie chcę być sama, więc będę tutaj.
Mam przykrą kumulację dolegliwości, ostatnio mocniej odczuwam to wszystko. Nie mam oparcia. Nie chcę być sama, więc będę tutaj.
depersonalizacja / derealizacja / osobowość unikająca / CHAD (niepotrzebne skreślić)
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj na forum
- Ego Trip
To podobnie jak ja z tym oparciem,czyli nie jestem sama,razem raźniej,witaj.Pokonamy każde schody. 

Przewodnik rzekł:
"Twe imię to BADTRIP...krzywa halucynogenna jazda...Jesteś niczym,ale zapamiętaj wszystko...-Będziesz świadkiem.Byłaś czym jesteś-Jesteś czym byłaś...TY."
"Twe imię to BADTRIP...krzywa halucynogenna jazda...Jesteś niczym,ale zapamiętaj wszystko...-Będziesz świadkiem.Byłaś czym jesteś-Jesteś czym byłaś...TY."
- Yukki
Rocznik '96, gówniarz ze mnie. Lubię o sobie pisać, ale w tej przestrzeni... nie wiem, co powiedzieć. Opowiadanie o całej swojej historii jest ciężką sprawą, na co dzień tego nie robię. Uśmiecham się, kocham swoich przyjaciół, mam świat, który jest dla mnie piękny. Są jednak i złe larwy społeczeństwa, które pewnie gdyby mogły, udusiłyby mnie przy pierwszej okazji. Powód? Bycie sobą.