Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Pozdro i witamy ;p Dasz rade w pracy na pewno
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Cześć,
przeglądam forum od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie oficjalnie się zarejestrować (i przywitać).
W wielu opowieściach znajduję krzepiące uczucie, że nie jestem sama z moimi problemami i może także na podstawie własnych doświadczeń uda mi się komuś pomóc.
Magda, studentka teatrologii z Łodzi, znerwicowana i podejmująca codziennie walkę z własnym umysłem, to ja.
przeglądam forum od jakiegoś czasu i postanowiłam wreszcie oficjalnie się zarejestrować (i przywitać).
W wielu opowieściach znajduję krzepiące uczucie, że nie jestem sama z moimi problemami i może także na podstawie własnych doświadczeń uda mi się komuś pomóc.
Magda, studentka teatrologii z Łodzi, znerwicowana i podejmująca codziennie walkę z własnym umysłem, to ja.
- Araya
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam serdecznie, czytałam to forum kilka dni, zanim zdecydowałam się założyć konto. Uważam się, za nerwicową ,chaotyczną osobę, która nie skupi myśli, nie napiszę zwięźle i na temat. Będę się starać, bo chciałabym trochę pomocy.. W najbliższym czasie zamieszczę post w odpowiednim dziale. Pozdrawiam
" Co mnie nie zabije....... to się zrobi z tego nerwica.."
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witam serdecznie na forum 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć jestem Maja cierpie na lęki od lipca ubieglego roku..
A dzisiaj znalazłam na Onecie to:http://muzyka.onet.pl/plotki/sebastian- ... omosc.html
Nie jesteśmy sami...
pozdrawiam wszystkich cierpiących:*
A dzisiaj znalazłam na Onecie to:http://muzyka.onet.pl/plotki/sebastian- ... omosc.html
Nie jesteśmy sami...
pozdrawiam wszystkich cierpiących:*