Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witajcie, jestem Magda. Znalazłam forum jakieś pół roku temu, dopiero teraz założyłam konto. Na szczęście już nie odczuwam takiego strachu czytając wpisy osób, zmagających się z tym co ja, jednak towarzyszy temu smutek, czasami lęk. Życzę siły i wytrwałości wszystkim.
-
- Nowy Użytkownik
Cześć. Śledzę forum dość krótko, ale już mi parę razy 'uratowało życie'. Mam nadzieję znaleźć tu wsparcie. Cierpię od 3 miesięcy z powodu nerwicy z epizodem dużej depresji, stanem depersonalizacji i odrealnienia. A wszystko przez operację. Zrujnowala mi życie i staumatyzowała do reszty. Pozdrawiam odburzajacych się!
-
- Nowy Użytkownik
Hej, mam 35 lat, jestem mężczyzną. Od kilkunastu lat zmagam się z zaburzeniami depresyjnymi. W zeszłym roku nagle zachorował i zmarł mój Tato, od tego momentu doszły silne lęki, zakładanie najgorszego scenariusza i elementy zespołu stresu pourazowego. Trafiłem na to forum przypadkiem, ale chętnie tu zostanę.
-
- Nowy Użytkownik
Witajcie . Trafiłam na wasze forum przypadkiem ale postanowiłam napisać . Z depresja i nerwicą zmagam się od 10 lat . Mam okresy remisji i wznowy . W ciągu ostatniego roku przeżyłam próbę samobójczą córki i śmierć teścia którym pomagałam się opiekować . Od czerwca mam znów nawrót choroby. I nie umiem sobie z nim poradzić
pozdrawiam wszystkich
-
- Nowy Użytkownik
Co to jest? Też żyje w lęku słyszałem dużo diagnoz. Ale z tego co zaobserwowałem dłuższy czas i u siebie,to jest tylko ucieczka przed lękiem. Gdy lęk nas atakuje my próbujemy z nim walczyczyc i wychodzą z tego jakieś PTSD. Myślę że musimy zrozumieć skąd u nas ten lęk i jak go pokonać.
-
- Nowy Użytkownik
Cześć,
27 lat i dopiero dwa tygodnie temu miałem pierwszy atak paniki/lęku. Od tamtego czasu było lepiej lub gorzej ale pojawia sie coraz więcej strachu napewno i różnych objawów. Dobrze, że istnieje to forum bo często ułatwia się uspokoić, zwłaszcza gdy ktos opisał te same lub podobne doświadczenia. Trzymajcie sie tam…
27 lat i dopiero dwa tygodnie temu miałem pierwszy atak paniki/lęku. Od tamtego czasu było lepiej lub gorzej ale pojawia sie coraz więcej strachu napewno i różnych objawów. Dobrze, że istnieje to forum bo często ułatwia się uspokoić, zwłaszcza gdy ktos opisał te same lub podobne doświadczenia. Trzymajcie sie tam…
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, to ja napiszę może o tym, że oferuję pomoc osobom dotkniętym ROCD i OCD, jestem magistrem psychologii i sama przechodziłam i przeszłam rocd i inne formy ocd. Zapraszam i pozdrawiam:) 576 746 790 można napisać sms:)
-
- Nowy Użytkownik
Witajcie
Jestem Ewelina, jestem po próbie samobójczej, mam męża i 6 dzieci ale mimo to się poddalam
Jestem Ewelina, jestem po próbie samobójczej, mam męża i 6 dzieci ale mimo to się poddalam