Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witamy na forum!

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Anita3
Nowy Użytkownik

14 kwietnia 2025, o 20:16

Witam wszystkich 🙂🥰
Broni
Nowy Użytkownik

16 kwietnia 2025, o 22:22

Witam. W tylu miejscach byłem i w każdym znalazła się ta cholerna cisza. Tekst piosenki sam się nasuwa.. "Ludzie mówią, lecz nic nie wyrażają. Ludzie słyszą, lecz nie słuchają."
ostatni
Nowy Użytkownik

26 kwietnia 2025, o 06:53

Cześć Wam. Witajcie Anita i Broni, witam wszystkich.
Bzynio69
Nowy Użytkownik

15 maja 2025, o 17:57

Witam . Wpadłem tu przypadkiem choc niewiem czy tak całkiem przypadkiem , mam problem z nerwica bynajmniej tak mi lekarze mówią że to nerwica lękowa, zaczęło się od 1 lotu samolotem chyba wtedy dostałem ataku paniki , choć pozniej było ok po powrocie kilka tygodni pozniej dostałem telepawki takiej że karetka była u mnie no i zastrzyk ... , i co jakiś czas pojawiają się ataki na początku telepanie i po jakimś czasie mijało, bol w klatce piersiowej jak przy zawale do tej pory mnie kuje piecze , niewiem czego to jest powodem , na codzień zmagam się z bólem głowy po lewej stronie potylicy , samoczynne drgania miesni , uczucie przyspieszonego tętna, choć ciśnienie puls są ok , choć 2 razy się zdarzyło że mi drgałala pierś sama z siebie z lewej strony , ekg za każdym razem dobrze wychodzi , latam po lekarzach czekam na echo , neurologa , chodzę do psychologa i psychiatry teraz biorę sastium , niby lepiej ale dalej coś mi się dzieje , ciągle zmęczenie, dretwienia ale to raczej kręgosłup, mam obniżony testosteron zacząłem go wstrzykiwać sobie , aby się podwyższył, łapie się wszystkiego aby pomogło... ale już sobie nie radzę, niewiem co mogę jeszcze zrobić... pomóżcie nawet gdy to pisze to mam uczucie przyspieszonego bicia mimo że leżę na łóżku... staram sobie wszystko wykluczyć, chciałbym się już dobrze czuć... pozdrawiam
Michał1988
Zarejestrowany Użytkownik

17 maja 2025, o 23:51

Witam wszystkich serdecznie mam na imię Michał i od kilku lat zmagam się z depresją i zaburzeniami lękowymi. Mam nadzieję, że znajdę tutaj sporo na temat tego jak sobię z tym poradzić.
Kasia37
Zarejestrowany Użytkownik

18 maja 2025, o 16:01

Witamy witamy,wszyscy będziemy starali się wesprzeć :) Wszystko wkoncu się ułoży,będzie dobrze :)
Kata0412
Nowy Użytkownik

18 maja 2025, o 19:14

Hej Czy macie wrażenie że przez nerwicę i depresję umyka nam życie ? ;fle;
Awatar użytkownika
Mariusz87sk
Odważny i aktywny forumowicz

18 maja 2025, o 19:57

Kata0412 pisze:
18 maja 2025, o 19:14
Hej Czy macie wrażenie że przez nerwicę i depresję umyka nam życie ? ;fle;

Można mieć takie wrażenie, ponieważ wymienione zaburzenia blokują Nas w życiu codziennym , izolujemy się od ludzi, tracimy ochotę na hobby, spotkania ze znajomymi , blokujemy się przez Nasz stan np wyjazdy za granicę zwiedzać bądź odpoczywać, ogólnie wszystko odchodzi na bok a Żyjemy tylko nerwica bądź depresja dlatego Musimy ( powtórzę jeszcze raz ) Musimy walczyć o to żeby stanąć na nogi i zacząć Źyc. Niechce tu prawic żadnych mądrości bo sam borykam się teraz z objawami ale Wiem że jesteśmy w stanie ruszyć do przodu i zacząć Żyć a nie siedzieć w domu z naszymi stachami.
Awatar użytkownika
Snusmumriken
Nowy Użytkownik

19 maja 2025, o 08:16

Cześć. Jestem Damian. Od 15 lat zaburzony nerwicowiec z epizodami depresji z powodu ograniczeń jakie nakładają na mnie lęki. Bywa ciężko ale walczę. Widzimy się w innych tematach :)
Starski2223
Nowy Użytkownik

19 maja 2025, o 21:11

Czesc, witajcie 🙃 chciałem się skromnie przywitać. Facet lat 41, któremu jakies dziwne cuda się dzieją 😣 zaburzenia somatyczne, jakies lęki napadowe.. Przez chwile byłem diagnozowany w ubiegłym roku ale z marnym skutkiem, teraz ma byc lepiej. Uwaznie Was czytam i widze, ze nie jestem sam z tymi cudami które mnie łapią w ostatnich dniach czesto jak nigdy. Mam dosc sorów, doraznej i walki z calym organizmem..chce stanąc na nogi i normalnie funkcjonowac jak wielu z Was 💪
VaćPan
Nowy Użytkownik

20 maja 2025, o 09:14

Cześć, witam Was. Mam na imię Krzysztof. Cierpię na zaburzenia lękowe od dzieciństwa, w remisji od kilku lat. Od niedawna miewam problemy ze snem i dlatego zjawiałem się na tym forum. Znalazłem tutaj ciekawy temat odnośnie bezsenności. Zawsze to trochę łatwiej ze świadomością że nie jest się samemu z danym problemem.
kriss123
Nowy Użytkownik

26 maja 2025, o 12:46

Cześć,

Tu Krzysiek, z nerwicą zmagam się od wielu lat. Leki, terapie itp... i dalej to samo.
ODPOWIEDZ