Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
Maliniak
- Nowy Użytkownik
Cześć!
Nazywam się Szymon mam 25 lat.
Zmagam się z zaburzeniami lękowymi od maja 2023 roku.
Było już wszystko dobrze aż nagle przyszedł kryzys spowodowany sytuacją w pracy i staram się trzymać najlepiej jak się da. Mam nadzieję że nam wszystko uda się w końcu zażegnać badziewie jakim jest nerwica.
Pozdrawiam wszystkich
Nazywam się Szymon mam 25 lat.
Zmagam się z zaburzeniami lękowymi od maja 2023 roku.
Było już wszystko dobrze aż nagle przyszedł kryzys spowodowany sytuacją w pracy i staram się trzymać najlepiej jak się da. Mam nadzieję że nam wszystko uda się w końcu zażegnać badziewie jakim jest nerwica.
Pozdrawiam wszystkich
-
Kelly
- Gość
Hej
witam was wszystkich, mam 41 lat, na nerwicę lękową choruję od około 15 lat. Pozdrawiam.
witam was wszystkich, mam 41 lat, na nerwicę lękową choruję od około 15 lat. Pozdrawiam.
-
Bomba Nerwów
- Nowy Użytkownik
Witaj w grupie,
-
cartel1975
- Nowy Użytkownik
Witam serdecznie. mam na imie Irek i jestem w zaburzeniu od 10 miesiecy. W tym momencie jestem w duzo lepszym polozeniu i duzo lepszym stanie niz na poczatku. Pracuje nad soba sam, uczeszczam na psychoterapie. Przystepuje do tego forum w celu poznania nowych ludzi, otrzymania nowych wskazowek, pomocy jak tez podzielenia sie swoimi doswiadczeniami.
- Sadwolf
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć wszystkim!
Nazywam się Szymon, mam 20 lat i zmagam się z nerwicą lękową, nerwicą natręctw i depresją. Choroba rozpoczęła się wraz z obejrzeniem zwiastunu obrzydliwego filmu. Jestem pod opieką psychiatry oraz mojej psychoterapeutki.
Dołączyłem, ponieważ chcę poznać ludzi z problemami podobnymi do moich, żeby zdołać sobie finalnie uświadomić, że nie jestem sam w mojej chorobie i że wiele osób może mieć takie same objawy jak ja.
Pozdrawiam!
Nazywam się Szymon, mam 20 lat i zmagam się z nerwicą lękową, nerwicą natręctw i depresją. Choroba rozpoczęła się wraz z obejrzeniem zwiastunu obrzydliwego filmu. Jestem pod opieką psychiatry oraz mojej psychoterapeutki.
Dołączyłem, ponieważ chcę poznać ludzi z problemami podobnymi do moich, żeby zdołać sobie finalnie uświadomić, że nie jestem sam w mojej chorobie i że wiele osób może mieć takie same objawy jak ja.
Pozdrawiam!
-
Bella
- Odważny i aktywny forumowicz
Cześć!Sadwolf pisze: ↑23 marca 2024, o 10:42Cześć wszystkim!
Pozdrawiam!
Trafiłeś w bardzo dobre miejsce. Jestem trochę starsza od Ciebie, ale gdybyś potrzebował pogadać to nie ma problemu. Ja zmagam się z depresją i lękami od 2016 roku (gdybyś chciał poznać moją historię to wszystko jest tutaj na forum) na początku wygrzebałam się w rok, miałam kilka lat przerwy w zdrowiu i w tym roku niestety nawrót z powodu choroby, dlatego też znowu tutaj jestem.
-
MarMartin
- Nowy Użytkownik
Cześć wszystkim,
od 20 lat zmagam się z zaburzeniemi lękowymi, po części również z depresją ale w mniejszym stopniu.
Różnie to na przestrzeni lat bywało, miałem okresy z większymi i mniejszymi nasileniami - ataki paniki, lęk uogólniony, lęk wolnopłynący, i chyba w każdej innej postaci. Także jak widzicie jestem już weteranem
Forum i nagrania Naszego Duetu znam i cenię sobie od lat. Nie uważam się za osobę odburzoną, wciąż żyję z lękiem, czasami bardzo silnym i długo trwającym. Sytuacją, która wyzwoliła pierwszy atak paniki u mnie był konflikt z bratem.
Wiele dni ze stresu nie spałem, chodziłem do pracy i właśnie w pracy wystąpił pierwszy atak. Potem przyszło załamanie nerwowe, wizyta u psychiatry i tak to trwa do dzisiaj. Najgorzej jest kiedy mieszkam z bratem, a wciąż się to zdarza. Pamięć po traumatycznym przeżyciu wciąż we mnie tkwi i wyzwala lęk.
Przyjmuję leki, jestem pacjentem lokalnej przychodni psychiatrycznej.
Pozdrawiam, Marcin
od 20 lat zmagam się z zaburzeniemi lękowymi, po części również z depresją ale w mniejszym stopniu.
Różnie to na przestrzeni lat bywało, miałem okresy z większymi i mniejszymi nasileniami - ataki paniki, lęk uogólniony, lęk wolnopłynący, i chyba w każdej innej postaci. Także jak widzicie jestem już weteranem
Forum i nagrania Naszego Duetu znam i cenię sobie od lat. Nie uważam się za osobę odburzoną, wciąż żyję z lękiem, czasami bardzo silnym i długo trwającym. Sytuacją, która wyzwoliła pierwszy atak paniki u mnie był konflikt z bratem.
Wiele dni ze stresu nie spałem, chodziłem do pracy i właśnie w pracy wystąpił pierwszy atak. Potem przyszło załamanie nerwowe, wizyta u psychiatry i tak to trwa do dzisiaj. Najgorzej jest kiedy mieszkam z bratem, a wciąż się to zdarza. Pamięć po traumatycznym przeżyciu wciąż we mnie tkwi i wyzwala lęk.
Przyjmuję leki, jestem pacjentem lokalnej przychodni psychiatrycznej.
Pozdrawiam, Marcin
-
Viera
- Nowy Użytkownik
Cześć wszystkim. Ja jeszcze bez diagnozy ale czuję,że moje miejsce jest tutaj.. Od ponad 2 miesięcy czuję się jak pijana i inaczej niż dawniej widzę światło. Głównie sztuczne, wieczorem. Mam nadzieję,że wszystko jest ciemniejsze. Te objawy powodują paniczne napady strachu i załamania. Czekam na rezonans głowy. Jeśli nic nie wykaże,kolejny krok to psychoterapia..W dzieciństwie długie miesiące nie mogłam uporać się z tikami nerwowymi, więc chyba mam jakieś predyspozycje lub od dawna nie zdiagnozowaną nerwicę .. Do tej pory oprócz nadmiernego zamartwiania się o zdrowie swoje i rodziny mogę powiedzieć,że byłam szczęśliwa. Teraz świat mi się zawalił,szukam pomocy..
-
MagdaB
- Nowy Użytkownik
Cześć 
Nazywam się Magda, mam 30 lat, jestem z Rybnika. Nerwica lękowa towarzyszy mi już jakieś 10 lat. W tym czasie miałam różne wzloty i upadki, ale ostatni rok dał mi nieźle w kość. Cieszcię się, że istnieje to forum i że w końcu mogę poczuć, że nie jestem w tym wszystkim sama. A przy tym dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy dotyczących zaburzenia.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Nazywam się Magda, mam 30 lat, jestem z Rybnika. Nerwica lękowa towarzyszy mi już jakieś 10 lat. W tym czasie miałam różne wzloty i upadki, ale ostatni rok dał mi nieźle w kość. Cieszcię się, że istnieje to forum i że w końcu mogę poczuć, że nie jestem w tym wszystkim sama. A przy tym dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy dotyczących zaburzenia.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
Mnichuuuuu
- Nowy Użytkownik
Siema jestem nowy zaburzony nerwica lękowa od 14 lat zaleczona dziś z nawrotem proszę o kontakt grupowiczow