Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Nowy Użytkownik
Witajcie. Przychodzę tu ponieważ już sam ze sobą sobie nie radzę. Tak w skrócie, najchętniej bym poprosił o wychowawcze lanie na kolanie od dojrzałej kobiety. Coś na wzór mojej ciotki która mnie wychowywała. Ciągle powtarzała że lać i patrzeć czy równo pochbie a efekty przyjdą same. 

-
- Nowy Użytkownik
Witam. Dużo czytałam na tym forum i dużo już wiem aczkolwiek praktyka okazuje się ciężka, aczkolwiek staram się pomału do przodu <okey> 

-
- Nowy Użytkownik
Witam serdecznie wszystkich, jestem tu nowa i nie wiem od czego zacząć. Znalazłam Was przypadkiem kilka dni temu i widzę światełko w tunelu. Z napadami lęku, tego wolno płynącego czy atakami paniki zmagam się od dzieciństwa. Miałam ciężki start jako dziecko, toksycznych rodziców i wiem, ze potrzebuję nakierowania na dobrą drogę pozytywnego myślenia. Nie wiem co mam napisać tak jest tego dużo. Może ktoś mógłby mi pomóc, popisać, nakierować cokolwiek żeby ten ból codziennego życia z lękiem zminimalizować czy wytłumaczyć jak sobie z nim radzić. Jestem zdesperowana , czuje, że znikam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam