Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
pamietam ze wytedy przetrzymałem atak i byłem taki dumy szczesliwy ze juz sie udało . al nastepny kryzys i dramat . pokonałem go spokojem racjonalizacją i dwa tygodnie były najszczesliwsze w ciagu roku. Tak duma ulga
- Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
W kupie siła...to samo twierdzą wszystkie muchykatarzynka pisze: ↑19 lutego 2019, o 10:41Spokojnie Kochana, wszystko ogarniesz! Jak coś to pomożemy, w kupie siła!durielo pisze: ↑19 lutego 2019, o 10:38Dziękuję Katarzynko za szybma odpowiedz i mile powitanie :* PS. Jeszcze w telefonie nie za bardzo ogarniam opisywanie Tu na forum , ale może się udakatarzynka pisze: ↑19 lutego 2019, o 10:35
Witaj Kochana, miło, że do nas w końcu dołączyłaś!![]()
Pisz, pytaj, żal się śmiało, zawsze znajdziesz tu wsparcie i pomocną dłoń. Duuużo siły![]()
![]()
![]()

-
Czesc wszystkim!
Mam na imie Ewelina. Forum odnalazlam przez przypadek a okazuje sie ono dla mnie zbawienne. Mam 25 lat pierwszy atak paniki mialam 3 lata temu po nim leki oraz rozne objawy trwaly 8 miesiecy .Tamtego czasu nikt nie byl w stanie mi pomoc . Skupialam sie na przezywaniu kazdego dnia panikowaniu ,zyciu w ciaglym zagrozeniu. Wszystko ucichlo do grudnia poprzedniego roku… Nie bede rozpisywac sie dokladnie jak to sie zaczelo nakrecac. Chce was wszystkich przywitac I oglosic ze zaczynam walke z nerwica I nie mam zamiaru sie poddac. Jutro lece do Polski by zrobic potrzebne badania ,ktore potwierdza moj stan zdrowia za sytabilny. Po wszystkim biore sie za siebie ze wszystkich sil . Ciesze sie ludzie tutaj wspieraja sie wzajemnie. Wiem ze to glupio zabrzmi ...ale ciesze sie ze nie jestem w tym sama .
Pozdrawiam
Mam na imie Ewelina. Forum odnalazlam przez przypadek a okazuje sie ono dla mnie zbawienne. Mam 25 lat pierwszy atak paniki mialam 3 lata temu po nim leki oraz rozne objawy trwaly 8 miesiecy .Tamtego czasu nikt nie byl w stanie mi pomoc . Skupialam sie na przezywaniu kazdego dnia panikowaniu ,zyciu w ciaglym zagrozeniu. Wszystko ucichlo do grudnia poprzedniego roku… Nie bede rozpisywac sie dokladnie jak to sie zaczelo nakrecac. Chce was wszystkich przywitac I oglosic ze zaczynam walke z nerwica I nie mam zamiaru sie poddac. Jutro lece do Polski by zrobic potrzebne badania ,ktore potwierdza moj stan zdrowia za sytabilny. Po wszystkim biore sie za siebie ze wszystkich sil . Ciesze sie ludzie tutaj wspieraja sie wzajemnie. Wiem ze to glupio zabrzmi ...ale ciesze sie ze nie jestem w tym sama .
Pozdrawiam

- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj,
Trafiłeś w odpowiednie miejsce! Łap się za materiały i powodzenia w odburzaniu

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Witaj

Pełno tu pomocnych materiałów.
Słuchaj nagrań i do przodu.
Jakie masz ogólnie problemy ?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- grubas
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Ukłony!
Łapię za materiały, łapię.
Trzeba się wreszcie skupić na czymś innym niż jedzenie.
Iwona29, łatwiej mi wymienić jakich problemów nie mam.
Jak tylko oswoję się z forum i znajdę chwilę to na pewno wyleję litry łez.
Podstawa to nerwica lękowa, z którą się znamy od dzieciństwa. Wszystko mam podszyte lękiem.
Ataki paniki opanowałem. Najbardziej obecnie rozkłada mnie na łopatki stres i napięcia z nim związane.
Będzie dobrze,
albo niedobrze
Łapię za materiały, łapię.
Trzeba się wreszcie skupić na czymś innym niż jedzenie.
Iwona29, łatwiej mi wymienić jakich problemów nie mam.
Jak tylko oswoję się z forum i znajdę chwilę to na pewno wyleję litry łez.
Podstawa to nerwica lękowa, z którą się znamy od dzieciństwa. Wszystko mam podszyte lękiem.
Ataki paniki opanowałem. Najbardziej obecnie rozkłada mnie na łopatki stres i napięcia z nim związane.
Będzie dobrze,
albo niedobrze

Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś.
Stanisław Lem – Szpital Przemienienia
Stanisław Lem – Szpital Przemienienia
-
Żebym ja tak mogła jeść to wygladalabym tak jak chce
Ech.
Ogarniesz tematy i nagrania to zobaczysz poprawę.Poradziz sobie i z tym napięciem i stresem.Ja też jeszcze mam kryzysy.
Nie wszystko szybko mija.Potrzeba czasu i akceptacji.
Trochę tu pobędziesz znani i zobaczysz że jest różnica

Ech.
Ogarniesz tematy i nagrania to zobaczysz poprawę.Poradziz sobie i z tym napięciem i stresem.Ja też jeszcze mam kryzysy.
Nie wszystko szybko mija.Potrzeba czasu i akceptacji.
Trochę tu pobędziesz znani i zobaczysz że jest różnica

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Wydaje mi sie ze tak samo. Ja po zapaleniu zioła mialem atak paniki i jakby mocniejsze natrety. Lęk na codzień jest raczej taki sam tylko jezeli pojawia sie czesto to chociaz troche sie przyzwyczajasz i jest on lżejszy.