Challenge accepted
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uwagi odnośnie forum
- Furry
- Artystka Forum
Na ten moment legenda wygląda następująco (ten kto klika, to na własną odpowiedzialność

Legenda 18+
Podstawowa zasada: pierdol to.
- Furry
- Artystka Forum
Zachęcam dodatkowo do używania określeń nie wymagających forumowej cenzury. Oto przykłady, niezwykle ciekawe moim zdaniem:
Przyzwoite przekleństwa
Przyzwoite przekleństwa
Podstawowa zasada: pierdol to.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam serdecznie
.
Chcę zapytać po ilu dniach można dostać dostęp do czata?
W tym wątku odnośnie czata złożyłam już prośbę, chcę zapytać czy do świąt jest taka możliwość.
Oczywiście poczekam cierpliwie ile trzeba.
Pozdrawiam serdecznie.
W tym wątku odnośnie czata złożyłam już prośbę, chcę zapytać czy do świąt jest taka możliwość.
Pozdrawiam serdecznie.
Kocham życie 
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Kiedy admin wbije na forum i będzie miał czas Cię dodać, czyli jakieś średnio co 2 dni można dostać.Aniołek Kasia pisze: ↑18 kwietnia 2019, o 13:56Witam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Dziękuję za odpowiedź
.
Poczekam cierpliwie
.
Poczekam cierpliwie
Kocham życie 
-
Odnośnie forum mam taką uwagę, by było jeszcze bardziej fajne niż jest obecnie
Jeszcze bardziej otwarte na potrzeby użytkowników, tolerancyjne dla ich ekspresyjności (także w cierpieniu, jako że to forum dla zaburzonych) i jeszcze bardziej niż dotąd dbało o wolność słowa nawet w sytuacji, gdy dyskutant ma "niepoprawne politycznie" poglądy. Szczególne uściski i buziaki przesyłam moderatorom lub innym wspaniałym osobom akceptującym nasze posty przed publikacją (bo przecież na pewno nie tylko mnie ta rozsądna, rozważna procedura dotyczy). Wykonujecie wielką pracę, pozdrawiam!!! 

-
Proszę o sprawdzenie dlaczego na stronie głównej forum nie działa link do działu "Artykuły użytkowników wspomagające odburzanie" ?
Po kliknięciu na ten link pokazuje się komunikat:
No route found for "GET /materia-y-forum-dotycz-ce-zaburze-odburzania-rozwoju.html"
No route found for "GET /materia-y-forum-dotycz-ce-zaburze-odburzania-rozwoju.html"
-
- Administrator
Hey, link już działa.Tomcat pisze: ↑8 czerwca 2020, o 21:28Proszę o sprawdzenie dlaczego na stronie głównej forum nie działa link do działu "Artykuły użytkowników wspomagające odburzanie" ?
W najbliższym czasie nie, ale będę pamiętał przy jakiejś większej aktualizacji.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Hightower
Jak pewnie zauważyliście - szwankuje system wysyłania wiadomości (nie zawsze dochodzą do adresata, choć zawsze trafiają do folderu z wiadomościami wysłanymi/nieprzeczytanymi). W takich sytuacjach zwykle wystarcza ponowne wysłanie tej samej wiadomości, choć problem jest nieco uciążliwy i spowalnia komunikację.