Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uwagi odnośnie forum
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
A ja postuluję o więcej emotek forumowych
W sensie jakieś nowe

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przede wszystkim za forum dziękuję. Za to że się komuś chce w ogóle aktualizować to wszystko, zmieniać cokolwiek. Nie wiem czy mi by się chciało mimo że jestem programistą, ale tematyka ciężka. Diabelnie... Wielki więc szacun dla założyciela i administracji!
Mnie na forum brakuje osttanich postów w formie widocznej od razu po wejściu na stronę główną. Żeby nie wyszukiwać w aktywnych tematach. Bardzo fajnie by było
Co do powyższego pomysłu na tryb nocny, to o ile znam się w temacie to przy obecnym stanie rzeczy to wymagałoby ogromnych nakładów pracy.
Trochę poużywam forum w postach to jak mi przyjdzie coś do głowy to napiszę i chętnie coś pomogę
Mnie na forum brakuje osttanich postów w formie widocznej od razu po wejściu na stronę główną. Żeby nie wyszukiwać w aktywnych tematach. Bardzo fajnie by było

Co do powyższego pomysłu na tryb nocny, to o ile znam się w temacie to przy obecnym stanie rzeczy to wymagałoby ogromnych nakładów pracy.
Trochę poużywam forum w postach to jak mi przyjdzie coś do głowy to napiszę i chętnie coś pomogę

- schanis22
Ja bym chciała żeby do postów można było dawać lubię to , nie lubię , super , wrr , wow , albo przykro mi
Wiecie tak jak na facebooku , fajne by to było lajki na zaburzonych

Wiecie tak jak na facebooku , fajne by to było lajki na zaburzonych

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
"Lubię to" okey. Ale "nie lubię" na forum o zaburzeniach to nie

-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Nie, tylko nie to, nie znosze tego

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
- Administrator
Lajki będą (ale same lajki). Mam w planach dodanie tablicy pomocnych postów, gdzie kliknięcie określonej liczby lajków przeniesie post na specjalną tablicę.
Ostatnie posty też będą.
Natomiast tryb nocny na razie nie, bowiem nie posiadam tyle czasu obecnie aby dostosować szablon do trybu nocnego. Chyba, zę znajdzie się jakiś fachmen, który będzie chciał to zrobić w ramach pomocy forumowej ;p
Tymczasem zmieniłem ostrość kolorów i aż tak nie rażą w oczy, nawet nocą
Ostatnie posty też będą.
Natomiast tryb nocny na razie nie, bowiem nie posiadam tyle czasu obecnie aby dostosować szablon do trybu nocnego. Chyba, zę znajdzie się jakiś fachmen, który będzie chciał to zrobić w ramach pomocy forumowej ;p
Tymczasem zmieniłem ostrość kolorów i aż tak nie rażą w oczy, nawet nocą

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- dankan
I super!Victor pisze: ↑19 czerwca 2018, o 23:20Lajki będą (ale same lajki). Mam w planach dodanie tablicy pomocnych postów, gdzie kliknięcie określonej liczby lajków przeniesie post na specjalną tablicę.
Ostatnie posty też będą.
Tymczasem zmieniłem ostrość kolorów i aż tak nie rażą w oczy, nawet nocą![]()
Daj to Vicu z tymi aktywnymi postami, bo to wygodniejsze niż wyszukiwanie

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
-
- Gość
Ogólnie mam trudność z wejściem do działu schizofrenii. Wpisuje hasło i nadal nic. czy to tak ma być?
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
U mnie działa bez problemu. Wpisujesz hasło "jestem świadom" ?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Celine Marie
Jestem trochę zmęczona mnóstwem nowych tematów o tym samym ,co już jest na forum,niestety każdy może dodawać temat i z tego ochoczo korzysta zamiast po prostu poszukać ,jest wyszukiwarka przecież,moim zdaniem admin/moderator powinien najpierw zatwierdzać dany temat bo się robi mega bałagan.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Ciasteczko
- Administrator
Jest w tym trochę racji z punktu widzenia osób siedzących na forum długo ,ale... tak sobie myślę, że ludzie, którzy się tu pojawiają często mają w głowie chaos, są zagubieni, bo forum ma specyficzną tematykę. Wiele tych tematów służy w gruncie rzeczy do zrzucania ciężaru z serca. Myślę też, że zatwierdzanie ich mogłoby hamować dynamikę forum. Z mojego punktu widzenia lepsza jest moderacja po fakcie. Czy masz na myśli jakiś szczególny temat,konkretne przykłady,które nie pasują do tego mojego uogólniającego wyjaśnienia?Celine Marie pisze: ↑9 sierpnia 2018, o 11:39Jestem trochę zmęczona mnóstwem nowych tematów o tym samym ,co już jest na forum,niestety każdy może dodawać temat i z tego ochoczo korzysta zamiast po prostu poszukać ,jest wyszukiwarka przecież,moim zdaniem admin/moderator powinien najpierw zatwierdzać dany temat bo się robi mega bałagan.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
A może zrobić jakiś dodatkowy dział pt. " Zadaj pytanie jeżeli nie potrafisz znaleźć interesujących ciebie informacji"Ciasteczko pisze: ↑9 sierpnia 2018, o 12:46Jest w tym trochę racji z punktu widzenia osób siedzących na forum długo ,ale... tak sobie myślę, że ludzie, którzy się tu pojawiają często mają w głowie chaos, są zagubieni, bo forum ma specyficzną tematykę. Wiele tych tematów służy w gruncie rzeczy do zrzucania ciężaru z serca. Myślę też, że zatwierdzanie ich mogłoby hamować dynamikę forum. Z mojego punktu widzenia lepsza jest moderacja po fakcie. Czy masz na myśli jakiś szczególny temat,konkretne przykłady,które nie pasują do tego mojego uogólniającego wyjaśnienia?Celine Marie pisze: ↑9 sierpnia 2018, o 11:39Jestem trochę zmęczona mnóstwem nowych tematów o tym samym ,co już jest na forum,niestety każdy może dodawać temat i z tego ochoczo korzysta zamiast po prostu poszukać ,jest wyszukiwarka przecież,moim zdaniem admin/moderator powinien najpierw zatwierdzać dany temat bo się robi mega bałagan.
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi