Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uwagi odnośnie forum
- Tysiołek
- Odważny i aktywny forumowicz
Dziękuję Ci bardzo
"Nie wolno Ci się bać,
Wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem
do każdego celu!!"
Mela Koteluk- Działać bez działania
https://m.youtube.com/watch?v=2_66jEp10Fc
AKCEPTACJA-mam zaburzenie i DD
IGNORANCJA- olewam lęki i natrętne myśli
ZAUFANIE- ufam temu co widzę i słyszę i że mój stan jest przejściowy
Myślenie boli a niektórych wręcz krzywdzi!
„Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych." – Ernest Hemingway
Z różnych powodów nie często przebywam na forum, więc jeśli długo nie odpowiadam na PW to wybacz
Wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem
do każdego celu!!"
Mela Koteluk- Działać bez działania

https://m.youtube.com/watch?v=2_66jEp10Fc
AKCEPTACJA-mam zaburzenie i DD
IGNORANCJA- olewam lęki i natrętne myśli
ZAUFANIE- ufam temu co widzę i słyszę i że mój stan jest przejściowy
Myślenie boli a niektórych wręcz krzywdzi!
„Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych." – Ernest Hemingway
Z różnych powodów nie często przebywam na forum, więc jeśli długo nie odpowiadam na PW to wybacz
-
- Administrator
"
Pomyślałem, że ogólnie kto będzie chciał to będzie mógł sobie skorzystać z takich "szybkich privów" ;p zawsze można to wyłączyć jeśli ktoś nie chciałby tam być dostępny.
Co do mobila to potrzebne są jeszcze małe poprawki, dlatego nie jest widoczny jeszcze. Ale można go w razie co obecnie znaleźć pod adresem: Mesiek mobilny
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Administrator
Obecnie nie, szczególnie, iż całkiem niedawno nastąpiła zmiana.
Nie do końca zgadzam się, iż wizualnie jest to poprzednia epoka. Styl forum obecny i aktualny dla danego silnika pochodzi z tego roku ;p
Forum jest czytelne, responsywne, wystarczające jak na potrzeby tematyki zaburzeń lękowych i pobliskich tematów.
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Forum jest z epoki dinozaurówVictor pisze: ↑17 maja 2018, o 00:13Obecnie nie, szczególnie, iż całkiem niedawno nastąpiła zmiana.
Nie do końca zgadzam się, iż wizualnie jest to poprzednia epoka. Styl forum obecny i aktualny dla danego silnika pochodzi z tego roku ;p
Forum jest czytelne, responsywne, wystarczające jak na potrzeby tematyki zaburzeń lękowych i pobliskich tematów.

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- jagaaga
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
A dla mnie wszystko ok! Jakby było za ładnie, to swoją uwagę skupialibyśmy na wizualnych aspektach, a nie na wiedzy tu zawartej i odburzalibyśmy się do usranej śmierci

Potrzeba CZASU. Tyle czasu- ile POTRZEBA
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hahaha zaraz Victor sam pożałuje, że go włączył

A co do stylu forum to w sumie trochę uczęsczam na forumowiskach różnych i wszedzie są takie style, forum to forum

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Jak dla mnie forum mogłoby mieć zmieniany kolor tła, bo wydaje mi się, że sporo tu do czytania a kolor biały bijący z ekranu nie sprzyja.Ale to tylko małą uwaga.Messenger ok i w ogóle jak ktoś w potrzebie to czytałby zawartość nawet w brailu 

-
- Administrator
Domyśliłem się widząc linuxa

Ale, że widzę, iż jesteś czuły na tym tle to może i będę miał pewien interes do Ciebie. Oczywiście nie darmowo

Ale, że każdy zmienia indywidualnie?

- Furry
- Artystka Forum