Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Utrata sensu życia w derealizacji i dp. Czarna Pustka
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mysle norealife ze tutaj to pomoze leczenie tego. A miales juz to eeg glowy? Bierzesz juz jakie leki? I jakie dostales, podaj dokladna nazwe jak mozesz. To ze np cos robilem i wydawalo mi sie to pozniej nierealne to w dd jest w sumie czeste, ale tylko wydawalo. Ja wiedzialem ze mialo to miejsce. Tutaj to leczenie moze ci pomoc. Ogolnie jaka dostales diagnoze czy dopiero dostaniesz? Nic lekarz nie mowil?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
dzisiaj mialem eeg jutro odbieram wyniki i jade do psychiatry a leki juz dostalem ale nie moge sie rozczytac ale nazwa cos na podobe '' solian '' czy cos takiego
-
No jest taki lek Solian, to daj znac jutro jak wrocisz co powiedzial ci doktor i zacznij brac moze leki?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
no spoko od jutra zaczynam
-
Katie mnie tez to przerastalo a teraz juz sobie to poszlo w sina dal
Tak naprawde z czasem nic sie nie dzieje my to sobie tak chyba tylko wmawiamy. Przeciez wiesz dobrze co jest terazniejszoscia a co przyszloscia albo przeszloscia. I to ze tak naprawde wiesz oznacza ze to tylko iluzja. Prawda? 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tylko ja nie wiem jak się tej iluzji pozbyć. To chyba od depresji, nie? Pocieszam się tym, że chociaż czuję siebie...
Chyba idę leki zmienić...
Wojciech może jakaś dobra rada? ;p
Chyba idę leki zmienić...

Wojciech może jakaś dobra rada? ;p
"Nie dał nam Bóg ducha bojaźni, ale mocy i miłości, oraz trzeźwego myślenia"
-
Rade mam jedna zacisnac zeby i to loac bo to jest ILUZJA. Nic z czasem sie nie dzieje i ty to wiesz to nie sa urojenia zadne. To jest od lęku czy to nerwica czy depresja dd chyba naprawde jest wynikiem lęku. Czesto tu na forum o tym czytalem i to jest prawda.
Psycholog, leki, i olewanie tej iluzji i musi byc dobrze Katie!
Psycholog, leki, i olewanie tej iluzji i musi byc dobrze Katie!
-
Wojciech dzięki 
Co do leków to chyba na serio muszę zmienić. Psychologa mam co miesiąc ( za rzadko...) . Zaciskam zęby już od 5 miesięcy. Non stop jakaś inna jazda dochodzi. Ehh... C'est la vie...

Co do leków to chyba na serio muszę zmienić. Psychologa mam co miesiąc ( za rzadko...) . Zaciskam zęby już od 5 miesięcy. Non stop jakaś inna jazda dochodzi. Ehh... C'est la vie...
-
A co Katie bierzesz za leki? Wiem ze pisalas ale nie pamietam
Wiem ja tez dlugo na poczatku zaciskalem ale za malo i ciagle sie balem. A to polega na tym zeby na serio o tym nie myslec i minie. Raz na miesiac psycholog to dosyc malo ja mialem 2-3 wizyty w miesiacu. A jazdy to zmieniaja sie jak w kalejdoskopie..ale mijaja. Naprawde mijaja!

-
Wojtku, ja biorę fluanxol od 4 miesięcy ponad.
Z tym psychologiem to na prawdę lipa. Ale cieszę się z wizyt u niej bo jest jednym z lepszych psychologów w mieście (o ile nie najlepszym).
Btw, wzięłam sobie do serca to co wcześniej napisałeś i wmawiam sobie, że to iluzja tylko i staram się nie przejmować. Ciekawe jak będzie na dłuższą metę.
Z tym psychologiem to na prawdę lipa. Ale cieszę się z wizyt u niej bo jest jednym z lepszych psychologów w mieście (o ile nie najlepszym).
Btw, wzięłam sobie do serca to co wcześniej napisałeś i wmawiam sobie, że to iluzja tylko i staram się nie przejmować. Ciekawe jak będzie na dłuższą metę.

-
Nie przejmuj sie tylko porazka jak bedzie gorzej to sie nie poddawal bo wraca sie do punktu wyjscia! Zaciskaj zeby caly czas a leki tez zaczna dzialac 

-
Teravito, chodzi o To, że nie czuję teraźniejszości (tzn zaczynam to zlewać). Mam pełno obrazów z przeszłości i jakoś nie czuję tego co się dzieje teraz. Ale to depresyjne ... Już się tym nie przejmuję.