No rzeczywiscie jesli po bezsennosci chcesz sobie zdiagnozowac schizofrenie to chyba na ta chorobe cierpi nie 1 % populacji ale okolo 40 % bo gdzie style osob cierpi na bezsennosc. czlowieku! Masz jazdy lękowe i dziwisz sie ze cierpisz na bezsennosc? Jeszcze jesli siedzisz w domu cale dnie albo spisz do pozna to juz w ogole ta bezsennosc jest nie dziwna!oskarone4 pisze:Oglądnełem filmik na youtubie o schizofrenii , przeczytałem jej objawy - pasowało do mnie bezenność . Od tamtej pory się męczę
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak byłem w niemczech przestawilem swój zegar biologocziny . A przynajmiej tak mi się wydaje , bo nie spałem w nocy tylko w dzień. I nic nie czytam , przecież mówię że od tamtej pory się zaczęło . Czyli od tamtej pory złapało mnie D/D, było to 9 stycznia
-
Tzn. chodziło o to, żebyś nie zadręczał się tematem schiz. Nie oglądaj nic na ten temat, ani nie czytaj. Idź do lekarza i on oceni co Ci dolega i już. Myślę, że jeśli usłyszysz od specjalisty, że to nie schiza, to będziesz spokojny.
-
Ejj, luz. Nie skumalam o co Ci chodzi. Teraz juz wiem. 
-- 11 maja 2012, o 05:24 --
-- 11 maja 2012, o 07:54 --
Sorry za podwójną wiadomość. Wcześniej pisałam z komórki.

-- 11 maja 2012, o 05:24 --

-- 11 maja 2012, o 07:54 --
Sorry za podwójną wiadomość. Wcześniej pisałam z komórki.

- oroczimaru
Oskar, a jak teraz jest? Ja mam w sumie czasem takie dziwne odczucie bycia poza swoim ciałem, ale ogólnie nie zwracam na dd uwagi za bardzo. U mnie się zaczęło podobnie jak u CIebie. Byłem w Anglii i jak wróciłem to już się załączyło
od 27 stycznia to trwa, ale już prawie dobrze.

Wszyscy są psychiczni, tylko nie wszyscy mają diagnozę.
-
Oroczimaru , rozmawiałem z wujkiem który tez jakiś czas był w niemczech, mówił mi że po powrocie czasem tak się zdarza , że człowiek nie potrafi sobie znaleść miejsca . A w końcu byłem poza domem pierwszy raz długo , bo aż miesiąc i do tego jeszcze w obcym kraju.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Trudno mi uwierzyć że ktoś nie spał po nocach i zaczął mieć kłopoty ze snem i na tej podstawie stwierdził że może mieć schizofrenię. To nawet trudno podpiąć pod nerwicę czy jako efekt zaburzeń lękowychoskarone4 pisze:Oglądnełem filmik na youtubie o schizofrenii , przeczytałem jej objawy - pasowało do mnie bezenność . Od tamtej pory się męczę
-
Hej jest tutaj może ktoś komu już przeszło.?? Ja mam 19 l dd męczy mnie już od 8 miesięcy nieustannie
mam wrażenie że wszystko dzieje się za szybą nie czuje w ogóle upływającego czasu, odbicie w lustrze jest jakieś niewyczuwalne ogólnie dziwne to wszystko powoli zaczynam tracić wiarę,że to w ogóle mija...

-
- Gość
U mnie też teraz jakoś 8 miesięcy pyknie, jeszcze nie zeszło, były momenty gorsze, lepsze, przeplatało się strasznie, no cóż ale jednak nadal trzyma.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
w tym temacie jest troche wpisow o wyzdrowieniu viewforum.php?f=32 tutaj Derealizacja zebral cytaty z roznyuch for osob ktore wyzdrowialy viewtopic.php?f=14&t=691, mnie samemu tez dd juz minela calkowicie, tylko czy leczysz to wogole?grzanka pisze:Hej jest tutaj może ktoś komu już przeszło.?? Ja mam 19 l dd męczy mnie już od 8 miesięcy nieustanniemam wrażenie że wszystko dzieje się za szybą nie czuje w ogóle upływającego czasu, odbicie w lustrze jest jakieś niewyczuwalne ogólnie dziwne to wszystko powoli zaczynam tracić wiarę,że to w ogóle mija...
-
Ja nie wiem co ze mną jest. Cały dzień, co dzień, myślę żeby poruszyć jakiś temat tu na forum. Kiedy siadam na kompa zapominam co miałem napisać. CO DZIENNIE TAK JEST. Zauważyłem u siebie problemy z mową. Często brak mi słów. Wgl, jak ta cała depersonalizacja mnie łapię i derealizacja to mało że wydaję mi się że nie wiem kim jestem. Wydaję mi się że nie wiem co to człowiek takie dziwne uczucie że patrze na drugą osobę jak na zwierzę. Każdy dzień jest taki nowy. Tak jak bym codziennie się uczył podstaw życie które tak na prawdę znam od dawna. Wracają mi myśli że wariuję. A co gorsza wydaję mi się że juz zwariowałem