O dziwo nie mam już tak zwanych kryzysów, tfu tfu

passat to wszystko wyobraznia...wiele osob sie boi duchow i zjaw i to czesto sa osoby dorosla a nawet juz baardzo wiekowe. mysle ze mozna znalezc racjonalne wytlumaczenie tej wiezy. tylko spanikowanemu trudniej sie myslipassat12 pisze:Dawno nie pisałem ;p bo ciężkie czasy nadeszły chodze na psychoterapie co tydzień i polecam wrzystkim potrafią zmotywować ja jak wyszedłem po bodajże 4 to myślałem że porusze '' niebo i ziemie '' i postanowiłem nie wracać do natręctwco nie bardzo mi wyszło czasem mam tak jak by ''prześwity'' normalności w tedy derealizacja jest bardzo słaba i czuje się niemal normalnie ale bywa że denerwuje się .... głupotami zwracając na nie uwagę szkoda nawet gadać jakie ...... wtedy od razu gorzej się czuje ;/ czasem mam wrażenie że zwracam strasznie uwage na swoje ruchy , i towarzyszą mi jeszzcze głupie myśli..... tak jak by kogoś innego ale woiem że są moje ..... tym bardzej że są tego typu że nie chce o danej rzeczy czy o czymś w myślkach słyszeć to właśnie myśle .... na przekór ..... Do tego dzisaj się ..............głupio mówić ..... wystraszyłem bo wieża (nie naciskając na pilota ) sama pokazała godz
było cyk i..... pokazała byłem zdziwiony ....i dalej jestem od razu pomyślałem on duchach........... i nie mogę dalej pojąć jak to się stało zastanawiam się teraz czy czasem sam tego guzika wcześniej na pilocie nie wcisnełem po cZYm go odłożyłem i połorzyłem sie na łóżko.....
od razu zaczęły mnie nachodzić głupie myśli o rzekomych duchach..... i głupie myśli że to emilie rose boje się tego nawet napisać ....................... co wy o tym sądzicie bo normalnie aż mi głupio chłop ze mnie 18 letni a głu..... nawet mam czasem wrażenie że mam schize i tylko wymyślam te głupoty żeby niby pokazać że mam nerwice ........... aż mi się jasność kolorów teraz od lęku zmienia ........