20 kwietnia 2016, o 10:25
Od paru dni mam mega dziwaczne uczucie tzn. nie wiem jak dziwnie to zabrzmi, ale mam wrazene jakbym nie ja odbieral docierajace z zewnatrz bodzce, jakby to nie moj mozg je przetwarzal, jakbym siedzial w swojej glowie albo gdzies z boku i sobie obserwował już nawet taką rzecz jak odbieranie bodzcy. To samo mam jak np. cos czytam, albo ogladam, to mam wrazenie ze nie ja odbieram to co widze, jakbym to nie ja przetwarzal co gdzies jest napisane i co to znaczy (logicznie oczywscie wiem ze to ja). Teraz czuje sie jak zupele nic, bo cialo obce, mysli obce, cale moje zycie i moje sprawy obce, swiadomosc jakby tez obca no i teraz nawet obcy jest moj wzrok, wsensie to co napisalem to odbieranie wszyskiego. Inaczej tego opisac nie umiem, ale jest to straszne i znowu sobie wkrecilem ze to jakas choroba, rezonans 3 mies temu czysty, ale juz sie pojawiaja watpliwosci. Do tego mam cos takiego ze ciagle czuje ze cos jest nie tak, nie wiem zupelnie z czym, ale po prostu czuje ze jest jakos dziwnie i nie tak jak powinno byc. Nie potrafie nawet opisac tego co czuje, jakbym tylko wiedzial ze czuje sie jakos dziwnie, ale tak jakbym nie wiedział wgl co czuje. Mieliscie cos takiego?
-- 20 kwietnia 2016, o 09:25 --
I ogl takie uczucie jakby cos bylo nie tak z przetwarzaniem tych docierajacych bodzcy, jakby mozg nie mogl ich odpowiednio ogarnac