Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Wrażliwość na brak snu jest u wielu osób wyższa. U mnie to też był koszmar, ale duża część tego koszmaru to była samowkrętka.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam podobnie, czuję się wtedy jak zombie, pusty w środku, otępiały. Nie mogę skupić na czymś wzroku, moje oczy tak jakby się na nic nie patrzą, nie myślę o tym co widzę. Czuję wtedy też ciężar na plecach, głowie i zawroty głowy, uczucie bycia pijanym. Najgorzej to jest np biegając, w biegu tego zbytnio nie czuć, ale gdy się na chwilę zatrzymam to czuję tak jakby moje nogi były całkowicie z waty, bezwładne i tak jakbym ich nie miał, uczucie, że się zaraz przewrócę.sebastian86 pisze:ja czuje pustke po wysilku fizycznym...zadnych endorfin niestety..
-
Od paru dni mam ciągle wrażenie że wszystko co mnie otacza to tylko moja wyobraźnia albo jakaś projekcja. Co chwile mam takie dziwne wrażenie że coś w danej sytuacji nie pasuje i że "to nie może dziać się naprawde". Czytałem że mogą być właśnie takie myśli "czy to napewno sie dzieje naprawde? Cy sobie tego nie wymyslilem/am?" ale ja to tak mocno momentami odczuwam że czuje jakbym logike mial zaraz stracic i naprawde uwierzyc że to sie nie dzieje. Pierwszy craz od początku dd mam coś takiego i sie lekko wystraszylem. Ostatnio tak sie w to wczułem że zacząłem myśleć że może ja całe życie sobie wymyśliłem a tak naprawde nie ma ani mnie ani sświata. Czy takie uczucia i myśli sa normalne?
-
Poczytaj sobie tu posty. Tutaj u niektórych to codzienność. Jedni maja to silniejsze inni slabsze. Ja sama tez miałam myśli czy to sen czy to jawa, a jakos logiki nie straciłam a teraz to nawet wiem ze żyje xd spokojnie
minie ci to :*

- mooooof1987
Mialem identycznie spokojnie;) a najgorzej jak patrzyłem w lustro nie rozpoznawałem siebie wydawało mi sie ze jakiś obcy facet tam stoi a teraz juz wiem kim jest ten typ wnodbiciu ;P minie minie
-- 12 kwietnia 2016, o 14:13 --
Mialem identycznie spokojnie;) a najgorzej jak patrzyłem w lustro nie rozpoznawałem siebie wydawało mi sie ze jakiś obcy facet tam stoi a teraz juz wiem kim jest ten typ wnodbiciu ;P minie minie
-- 12 kwietnia 2016, o 14:13 --
Nerwico!
-co?
GÓWNO!!!!
-co?
GÓWNO!!!!
-
Hej ludziki mam jeden objaw ktory jest troche dla mnie dziwny i wzrokowy chyba.Dizisaj pisząc coś w zeszycie zaczełam jakby w zeszycie w kratke widziec białe jakby linie mniejszej kratki, a pozniej jej powidoki.Te białe linie tej kratki wzbudziły u mnie mały nie pokoj xD A nie widziałam wczesniej tego objawy wiec sie pytam xD
Miej wyjebane, a będzie ci dane :)
-
Wiem bo jakbym miala moec to juz bym 3 lata temu dostala ale te biale linie/kratki n kratce w zeszycie byly schizowe. XD Zła troche jestem bo teraz dd mnie trzyma.Upierdliwe to jest 

- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
objawy dd sa rozne, tez mam jazdy zwiazane z oczami i sa naprawde upierdliwe bo lacza sie u mnie z bujankami, czasem nie moge siedziec na telefonie bo mi sie obraz rozmazuje i swiatlo razi......ale wiem, ze to jest na tle nerwowym bo przychodzi odchodziPaulinaDobrevv pisze:Jest dd ze mną od pazdziernika tacia :p ale wczesniej byly inny objawy.Wzrokowe sa bardziej upierdliwe tak od miesiaca

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
Kiedy ty tacia depresje znowu wyymslisz:DTacia pisze:Ale co depresja? Ze kiedy będziemy mieć czy co?
-- 12 kwietnia 2016, o 16:17 --
Dziękuje, wciągnełam sie w małą analize i poszło to troche za daleko xD Jakimis kratkami sie przejmuje xDmartusia1979 pisze:objawy dd sa rozne, tez mam jazdy zwiazane z oczami i sa naprawde upierdliwe bo lacza sie u mnie z bujankami, czasem nie moge siedziec na telefonie bo mi sie obraz rozmazuje i swiatlo razi......ale wiem, ze to jest na tle nerwowym bo przychodzi odchodziPaulinaDobrevv pisze:Jest dd ze mną od pazdziernika tacia :p ale wczesniej byly inny objawy.Wzrokowe sa bardziej upierdliwe tak od miesiaca