Ciezko wytrzymać mi z tym. Coraz wiecej mam faz nerwicowych ehh. Dretwienie twarzy i nasady nosa, mam wrażenie ze mam sm ale rezonans był czysty i to z kontrastem.... dziękuję, kiedyś się tobie odwdzięczę :* pisz jak najwięcej. I szczerze
-- 24 lutego 2016, o 12:23 --
Chciałym zapytać się tutaj, nie zakładając tematu na 1 posta... Mam hydroksyne 10mg, przepisana przez interniste xD !! Naczytałem się, o splątaniu po hydroksynie itp. Bardzo boje się jej wziąć... Czemu mogą być akcje jakieś z psychozami, splątaniem itp po takim leku? Chce sobie pomóc uspokajaczem ale boje sie, że bede bardzo załować swojej decyzji, wygląduje w szpitalu, bede warzywo albo dosatne autyzmu czy coś. Chce wziąć 1 tabletke załózmy okolo 21 (ide spac o 23) 10mg tak zeby po prostu sie wyczilować... Ostatnio raz jest lepiej raz gorzej ale teraz moim konikiem jest SM bo czuje drętwienie na twarzy, policzkach, mam słabsze mięśnie rąk (bicepsy, przedramiona)... Rezonans magn. z kontrastem miałem w listopadzie 2015 i był czysty. Nigdy tez nie miałem diagnozy nerwicy i dalej w to nie wierze bo sam nie chce siebie diagnozować ale dostałem diagnozy "początek derealizacji".