Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No byc moze, nie mnie oceniac, ja mam zaburzenia urojeniowe i psychotyczne ale obecnie mam poprawe ale ogolnie to nic smiesznego. Ale wiem ze skoro po 7 latach nie minelo ci po jaraniu to na pewno nie to jest twoim problemem
-
Ja wmawiam??? Niczego takiego nie pisalem, pisalem jakie ja mam dolegliwosci a tobie to niech stwierdza lekarz co to jest. Tylko od razu jak napisalem ze po trawie mija to ty zes napisal ze masz to 7 lat i nic, skad pewnosc ze to wina tylko palenia? watpliwe to...
-
Ktos mi kiedys napisal ze depersonalizacja trwa tak dlugo jak dlugo jej na to
pozwalamy...
Karji nie moge tego wiedziec ile to bedzie u ciebie trwalo ale powiem ze pol roku i 5 dni
To co moim zdaniem jest pewne to to ze minie i przestan tym zyc a zajmij sie szkola praca, zupelnie czyms innym, jak to sie mowi "rob swoje".
Oprocz lekow to tylko nie przezywanie tego wkolko moze pomoc i to jest jedyna prawda chocby nie wiem co kto mowil...a leki jakies bierzesz czy brales
?
pozwalamy...

Oprocz lekow to tylko nie przezywanie tego wkolko moze pomoc i to jest jedyna prawda chocby nie wiem co kto mowil...a leki jakies bierzesz czy brales
?
-
witaj w klubie, mam to samo, tj psychoze/stany psychotyczne z urojeniamicolombo pisze:No byc moze, nie mnie oceniac, ja mam zaburzenia urojeniowe i psychotyczne ale obecnie mam poprawe ale ogolnie to nic smiesznego. Ale wiem ze skoro po 7 latach nie minelo ci po jaraniu to na pewno nie to jest twoim problemem
-
no tak tak, już nic mi nie dolega prócz DD a jak to z tym u Ciebie? Jakie miałeś objawy jeśli można wiedzieć? Ciekawi mnie to bardzo, bo nie rozmawiałem z nikim kto to przechodził a chciałbym się wymienić doświadczeniami.