Słuchaj, to że nie masz zaniku jakiś emocji czy coś to powinno cię cieszyć, że nie musisz tak cierpieć

Myśli masz od nerwicy, wczoraj mówiłyśmy o tym, że DD dociera do najbardziej wrażliwych i najważniejszych dla nas rzeczy

Dzięki za odpowiedź , co do ciśnienia to byłem powiedzieć to kardiologowi (powiem że był bardzo dobry, to dzięki niemu uwierzyłem ,że to nerwica) i powiedziała że jak się czuje na siłach to mam odstawiać tabletki na ciśnienie , i właśnie nie wiem co teraz.Lipski pisze:Super że jest coraz lepiej stary, gratuluje, dowodzi to tego że wykonałeś kawał dobrej roboty
Co do ciśnienia, to również miałem takie problemy jak Ty, i też okazało się że moje nadciśnienie w głównej mierze powodowała nerwica. Ale jeśli nie ma co do tego 100% pewności to lepiej nie przestawaj brać leków od tak sobie, pogadaj najpierw z lekarzem, może jeszcze udaj się do poradni hipertensjologicznej gdzie dokładnie Cię przebadają pod kątem nadciśnienia i dzięki temu będziesz miał pewność czy to tylko i wyłącznie od nerwówTo drętwienie zapewne mogło być spowodowane przez nerwice, ponieważ bałeś się zapewne czy coś się stanie jak zmniejszysz dawkowanie, ale i tak czy siak skonsultowałbym się jeszcze z lekarzem
A co do permaziny to moim zdaniem również nie powinieneś tego odstawiać sam, ponieważ jest to lek psychotropowy, i odstawia się go pod nadzorem lekarza żeby uniknąć różnych przykrości
Co do ostatniego pytania, tak przy zaburzeniu nerwicowym człowiek często jest bardzo ospały, zmęczony, czuje się jak zombie, i nie ma w tym zupełnie nic dziwnegoSkoro umysł jest przemęczony to i Ty również jesteś, pamiętaj że człowiek jest istotą psycho-fizyczną
Pozdrawiam
jest wielki czwartek wolne od szkoly
nie wiem jaki jest dzis dzień
Sam sobie odpowiedziałeś, że nie wariujeszczy ja wariuje??