co do 1.
obrazy-myslowe-t3520.html
2. może masz zdolnosci paranormalne ? bo ja juz nie wiem
Heh co to może byc... Twoja wyobraźna. A masz tą nerwice aktywna i we wszystko sie wczuwasz i rozmyslasz. Chyba wiem o co Ci chodzi, znasz dobrze jakas osobe, wiesz mniej wiecej jak wyglada jej zycie itp. i tak jakby w swojej wyobrazni tworzysz obraz zycia tej osoby, jak miałem panne i dużo o niej myslalem to tez czasem sie przenosiłem jakby w jej życie, chciałem sobie wyobrazic jak wyglada jej codziennosc. Ale tak naprawde te obrazy sa bledne bo patrzysz nadal przez pryzmat swoich odczuc i emocji, wiec mysle ze to normalne zjawisko jak o kims duzo myslisz i jestes ciekawy tej osoby. Wyobraznie jako ludzie mamy potężną...
Ty chyba Direct czekasz aż ktoś Ci w końcu napisze - tak, masz schiza...
Ja Ci powiem, że mnie to już mało różne akcje dziwią bo jestem strasznym marzycielem i miałem zawsze "ciekawą" wyobraźnie o życiu i juz rożnorakie rozkminy sobie w glowce stwarzałem, zbyt czesto bywałem "w swoim swiecie", jak dostalem natretów myslowych to mi to przytłumiły i w koncu spoważniałem. Chociaz czasem brakuje mi tamtej głowy bo się cieszyłem dosłownie ze wszystkiego
Człowiek dorasta i trzeba wychodzić z tego fajnego świata róznych imaginacji do dorosłego juz życia, taka kolej rzeczy. Takze Direct życze Ci zebys się juz ogarnal i przeszedl przez to wszystko jak mężczyzna