co do płakania to mi to przychodzi łatwo na szczęście

mi zablokowało np trochę strach przed dd to nawet dobrze ale ma gorsze strony.. mam problem właśnie z miłością współczuciem itp a to całe znieczulenie i oderwanie to wydaje mi się tak jakby zablokowało receptory na ciele odpowiedzialne za przyjemność nie wiem nie znam się

Również czasami mam z tą samotnością tylko czasami nawet że moje ciało i umysł się ode mnie odwrócił to tylko wrażenia ale niemiłe. Pasujemy do tego świata i jesteśmy potrzebni bliskim i innym ludziom i przyrodzie

Podobno jak to ujmę choroba wrażliwych ludzi nie jest to całkowicie choroba no ale nieprzyjemne jest

A wrażliwi ludzie są zazwyczaj dobrymi i wspaniałymi ludźmi i tego się musimy trzymać

DD uczy nas jak być wrażliwym ale też jak nie denerwować się byle czym

są gorsze problemy od zwykłych pierdół a pierdołami nie możemy się przejmować

ja zazwyczaj bardzo przeżywałem zwykłe małe problemy pora podchodzić do nich z dystansem

a teraz idę spać bo jutro o 6 do szkoły

ehh Leśnik to piękny zawód ale dużo nauki jest
-- 17 maja 2013, o 19:14 --
ehh dzisiaj chyba 2 raz w ciągu tych prawie 2 miesięcy pokazała mi się przed oczami moja obawa lub sytuacja związana z tym czego się boję ale na szczęście nie spanikowałem chociaż było ciężko ehh to było straszne ;( też tak macie czasami że normalnie coś robicie i nagle tak jakby obraz jak ci się coś śni niewyraźny i sytuacja związana z twoimi obawami i strachem przed czymś ;/ mi się tak 2 razy zrobiło w ciągu całego dd pierwsza była taka że coś zabiło małego prawdziwego mnie w moim umyśle jakby coś zabiło mój charakter i osobowość a dzisiaj to był koszmar pokazało mi się że grożę moje mamie czy coś ;( Jezu niech to mi przejdzie bo mam już dosyć ;/ no ale muszę dać radę dla siebie i bliskich

ma ktoś też tak z was że rzadko lub często nie wiem jak u innych pokazuje wam się tak jakbyście sobie coś wyobrażali patrząc na coś jakaś sytuacja ktorej się boicie lub związana jest z waszymi obawami?