ja właśnie też mam dziwne odczucia... Za dużo Inemko czytamy!!!! Za dużo, czas ustawić limit internetu

inema23 pisze:Slyszeliscie o czyms takim jak Rhodiolin????
Polecil mi to pewien chlopak ze stronki na ktora przypadkiem weszlam. Oczywiscie na temat nerwicy.
To jest cholernie drogie, ale podobno bardzo pomaga. Ktos cos wie na temat tego preperatu???
http://www.dobresuplementy.eu/rhodiolin-120-kaps.html
-- 7 marca 2011, o 15:41 --
A mam takie jeszcze jedno pytanie do osob z objawami "kardiologicznymi"Czy Wy tez raz na jakis czas macie takie silne, mocne uderzenie serca, ale raczej jednorazowe zupelnie inne niz zwykle... Nie wiem jak to opisac bo nie znajduje slow, ale to takie dziwne uderzenie, skok serca jakby salto robilo haha - ale wymyslila
ale przy takim uczucie az czlowieka do gory na sekunde podnosi... Ja tak mam. Nie czesto, ale tak jak napisalam, ze czasem sie zdarzy...
-- 7 marca 2011, o 16:49 --
Kochani mam atak ;(
Chyba dzisiaj sie nudze i za duzo czytam na forum, a jeszcze ten stres przed jutrzejszym dniem spowodowalo to nagla zmiane nastroju i zdrowia... Serce co prawda nie bije bardzo szybko bo tetno do 90 ale za to wali mocno i ciezko a ja sie tego bojeSpanikowalam i zaczelam plakac bo nie mam sily... znowu... powinnam sie opanowac bo wiem, ze juz tak bywalo nieraz i wzasadzie zaczyna przechodzic, ale teraz towarzyszy mi taki niepokoj i strach ze zaraz cos sie stanie albo pewnie za chwile to sie powtorzy i bedzie znowu dziac i ze bede musiala wkoncu do szpitala jechac ;(