Oj inema23 to nie takie proste, że gdy z serca przezuci ci się na inny objaw to będzie luzik bo serce jest najgorsze. Zawsze u ludzi z nerwicą objaw u nich dominujący jest w tym momencie najgorszy i nie do zniesienia. Mnie kiedyś serce bardzo dokuczało kołatało jak szedłem po schodach za każdym razem jak siadałem czułem ściski i różne takie, myślałem że to najgorszy lek jaki może być. I cóż po czasie zmniejszyło się to przyszły dusznosci

hiperwentylacja łapała jak zrobiłem dwa skłony, ciągle łapanie powietrza i...lęk taki sam

Zawsze przy każdym objawie lęk jest taki sam, zalezny od stopnia nasilenia naszego zaburzenia.
Ale myśle, że nie ma co się na zapas zamartwiać "co będzie gdy" bo to nie ma sensu. Dobrze, że sobie coś postanawiasz i trzymaj sie tego planu. Najlepszy pomysł to jest towarzystwo, przebywać w towarzystwie osób z którymi się dobrze czujemy. Jezeli tylko nie ma się lęków jakis przed ludźmi rozmową to takie towarzystwo może bardzo pomóc. Po prostu zapominamy o nerwicy. Sport owszem pomóc może ale w moim np przypadku pomaga tylko wtedy kiedy naprawde się zmecze, ze az padam, wtedy zasypiam szybko dd nie jest takie bardzo silne a i lęki s a mniejsze bo nie ma tyle siły.
Tak więc chęci owszem a teraz do dzieła

Powolutku i jeszcze troche i zapomnisz o serduchu
-- sobota, 8 stycznia 2011, 11:23 --
Wikuś dziewczyny zazwyczaj bez nerwic gorzej się czują przed miesiączką to jak mamy nerwice to każde naturalne gorsze samopoczucie nasilać może lęki. Zresztą podczas miesiączki coś tam się dzieje z hormonami, które nawet moga powodować lęki podczas miesiączki u osób bez nerwic, ale oni to traktują po prostu jako gorsze samopoczucie
Tak se odpowiedziałem nie to, ze ten....