Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- bareten
- Odważny i aktywny forumowicz
Dziękuję bardzo, także służę radą. To że mam teraz chwilowy problem, nie znaczy że komuś nie będę potrafił pomóc. W końcu już raz przebyłem cały cykl od objawów po wyleczenie. Wiecie jednak jak jest, można pomóc komuś, a sobie samemu jest jednak ciężko.
-
Kasia37
- Zarejestrowany Użytkownik
Wspieranie innych jest łatwiejsze aniżeli wspieranie siebie samego.Jednakze,mam nadzieję,że jutrzejszy dzień będzie lepszy niż dzisiejszy dla cb,jutro ma być lepiej i nic mnie to nie obchodzi jak nasze emocje to zrobią
pozdrawiam serdecznie
- Sadwolf
Hej wszystkim, mam nadzieję, że wam poranek dobrze mija, bo mnie znowu dopadł atak paniki na myśl o utracie rodziców i dziadków 
Przynajmniej nie boję się już natręctwa, że kogoś skrzywdzę, ale... Kiedyś śmierć bliskich musi przyjść... Boję się tego, tak bardzo nie chcę przeżywać śmierci moich ukochanych ;(
Przynajmniej nie boję się już natręctwa, że kogoś skrzywdzę, ale... Kiedyś śmierć bliskich musi przyjść... Boję się tego, tak bardzo nie chcę przeżywać śmierci moich ukochanych ;(
-
dominika0410
- Nowy Użytkownik
Gdzie można dodać post na tej stronie?
-
Kasia37
U mnie nawet ok,wstałam,dobre samopoczucie,siadam przed laptopem i nagle dziwne uczucie w klatce piersiowej,znajome uczucie niepewności,strachu,a przecież jeszcze nic się nie stało,zjedzone parę kawałków ciasteczek trochę pomaga,wdech wydech i próbujemy kontynuować ten dzień.