Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
-
- Gość
Myśle że tak, jeszcze jak by był napalony na Ciebie to nie miała byś go w ogóle.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hahah
-- 27 maja 2015, o 14:25 --
Probuje dzisiaj dzialac z kolezanka ona jest troche swirnieta i takie ma zachowania jal troche walnieta ale tak pozytywnie a ja lek mam jakos lekko mnie od niej odpycha ale ja stfaszie luuuubie jakie macie sposoby aby tak nie myslec oprocz odrzucania tych mysli?
-- 27 maja 2015, o 14:58 --

-- 27 maja 2015, o 15:04 --
Halo halo
-- 27 maja 2015, o 15:09 --
Nikt mi nie odpowie?:(
-- 27 maja 2015, o 14:25 --
Probuje dzisiaj dzialac z kolezanka ona jest troche swirnieta i takie ma zachowania jal troche walnieta ale tak pozytywnie a ja lek mam jakos lekko mnie od niej odpycha ale ja stfaszie luuuubie jakie macie sposoby aby tak nie myslec oprocz odrzucania tych mysli?
-- 27 maja 2015, o 14:58 --

-- 27 maja 2015, o 15:04 --
Halo halo
-- 27 maja 2015, o 15:09 --
Nikt mi nie odpowie?:(
-
- Administrator
No co tu duzo mowic skoro lek cie odpycha to powiedz, skoro ja lubie to lęk mi nie bedzie pokazywal z kim mam sie zadawac. Tego by jeszcze brakowalo 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Najlepsze jest to ze wieczorem w ogole tak nie mysle
-- 28 maja 2015, o 09:51 --
Tak bardzo tegp nie rozumiem wszystko mi przeszlo yylko to nie chce....
Bylam pewna ze wygralam z nerwica
-- 28 maja 2015, o 09:56 --
;-/
-- 28 maja 2015, o 10:02 --
Teraz mam lek ze kazdy moze byc psychicznie chory nawet moj facet od angola to juz nie jest normalne
-- 28 maja 2015, o 10:05 --
Bo u mnoe tak jesr xe kak ktos cps powie nienormalnego albo sie tak zachowuje to u mnie lek a nawet nie wiem czemu a inni msja na to wylane
Tak bardzo tegp nie rozumiem wszystko mi przeszlo yylko to nie chce....
-- 28 maja 2015, o 09:56 --
;-/
-- 28 maja 2015, o 10:02 --
Teraz mam lek ze kazdy moze byc psychicznie chory nawet moj facet od angola to juz nie jest normalne
-- 28 maja 2015, o 10:05 --
Bo u mnoe tak jesr xe kak ktos cps powie nienormalnego albo sie tak zachowuje to u mnie lek a nawet nie wiem czemu a inni msja na to wylane
-
- Gość
Za dużo w to wszystko wchodzisz i wszystkim sie przejmujesz, wrzuć troche na luz.. ja wiem że w tych stanach wiele rzeczy wydaje nam się dziwne, myśli bombardują nam umysł ale to nie powód by w to wchodzić, to tak jak byś sie pytała dlaczego słońce jest żółte.
-
- Gość
Wiesz, chorobe psychiczną nie diagnozuje się głównie poprzez myślenie chorego tylko poprzez jego działanie w życiu. Jeżeli było by z Tobą coś nie tak to uwierz mi, nawet jeżeli nie TY, to ktoś z Twojego bliskiego otoczenia, rodzina, znajomi od razu by to zauważyli, ale Tobie po prostu nic nie jest.. masz tylko nerwicowe wkrętki i się tego kurczowo trzymasz zamiast je olać i starać się po prostu żyć mimo że to wcale nie jest łatwe ale trzeba sie przełamywać 

- Ciasteczko
- Administrator
Skąd taki wniosek, że nie miał? Całe forum jest zasypane takimi lub podobnymi myślami.patex pisze:Bo ja mam caly czas w glowie to takie myslenie nie zdarza sie w nerwicy i ze moze to jakas choroba psychiczna skoro nikt oprocz mnie takich mysli nie mial

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.