Dzisaj połknąłem xanax 1mg i w ogóle nie widze roznicy w derealizacji przed polknieciem i po. Polknałem 3 godziny temu. tylko spac mi sie zachciało strasznie. I poczulem sie uspokojony ale dd nie znika. Na was benzo tez tak lipnie działa?

))
)) 
  To znaczy ja parę lat wczesniej zanim dostałem depersonalizacji to zapaliłem trawkę co skończyło się totalnym odlotem czyli własnie depersonalizacją i atakiem paniki, ale na drugi dzień dd już nie było.
 To znaczy ja parę lat wczesniej zanim dostałem depersonalizacji to zapaliłem trawkę co skończyło się totalnym odlotem czyli własnie depersonalizacją i atakiem paniki, ale na drugi dzień dd już nie było.
renegatt pisze:Cześć Wojtek, moim zdaniem błędem było to, że zmieniałeś leki tak często. Ja w zeszłym roku miałem silną depresję, nerwice z derealizacją, dostałem Seroxat pierwsze 3-4 tygodnie było koszmarem wszystko się nasilało, też myślałem żeby zmienić lek ale zagryzłem zęby i powiedziałem, że wytrzymam, po tym okresie zacząłem odczuwać poprawę i po ok następnych 4 tygodniach wszystko wróciło do normy, czułem się rewelka DD i depresja ustąpiły całkowicie