Moim zdaniem po prostu forum zaburzeni.pl jest dla osób, które przeszły badania i nie mają 200 chorób fizjologicznych....ja jestem przebadana od A do Z obecnie i mam depersonalizację oraz lęki.tomek.franek90 pisze: ↑21 grudnia 2018, o 08:16Przecież napisałem w temacie ze mam m.in. zniesioną fizjologicznie lordozę szyjną, niedoczynność tarczycy w przebiegu choroby hashimoto, niedobory witamin potwierdzone badania laboratoryjnymi. Moje refleksja związana z tym forum zaburzeni.pl jest też taka, że użytkownicy wszystko zwalają na nerwicę. Każdy objaw i męczą się latami, gdzie przyczyna może być zgoła odmienna. Nie wiem czy to jest kwestia braku pieniędzy na diagnostykę czy co.tapurka pisze: ↑19 grudnia 2018, o 15:34Jeżeli nie masz innych chorób stwierdzonych, to potraktuj to jako kolejny objaw nerwicowy, wrzuć do jednego wora z innymi objawami i zaakceptuj że teraz tak jest, że teraz tak właśnie się czujesz. Możesz też spróbować dużo przebywać na świeżym powietrzu, dużo ruchu, warzyw i owoców, nawodnienie organizmu, multiwitamina. Jak nie miałeś robionych badań to zrób w kierunku tarczycy, cukrzycy, nadciśnienia, anemii.
Wesołych Świąt!
A kiedy Ty masz 20 chorób i pytasz co zrobić z bujankami to jakiej Ty odpowiedzi na tym forum oczekujesz? Idź do internisty.
Moim zdaniem powinieneś skorzystać z jakiegoś forum medycznego z chorobami. Mnie witamina D w dawkach kilogramowych nie dała nic, b12, niacyna, magnez też nie. Więc to nie tak, że się zgania, tylko jak badania mam dobre to nie będę teraz latała robić analizy paznokcia.
A trudno aby na forum gdzie jest mnóstwo osób z lękami o zdrowie rozwijać tematy chorób fizycznych. Od tego są inne fora.
Więc się nie wyżywaj tu na innych, ze nie chcą chorobowo analizować Twojej tarczycy czy innych dolegliwości. Stać Cię to idź do lekarza