Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
jestemjakajestem
- Odważny i aktywny forumowicz
3 stycznia 2017, o 10:57
Taki sobie pisze:Kratka74 nasze nerwicę to pewnie siostry haha
Nelia ja biorę miesiąc temu sympramol bo tyle mi kazano i chyba tyle można i nie będę brać już go na noc

spróbuję sam zasypiać. Zostanę tylko na mozarinie

chociaż pewnie te mi zmieni lekarz ale się boję zmieniać już niech będzie ten i tyle ma najmniej skutków ubocznych podobno

mozarin to jak dla mnie najlepszy lek, wprawdzie czekałam az sie wkręcił dwa miesiące ale naprawde wycisza, czasem mam wrazenie ze nawet za bardzo

-
Taki sobie
- Zarejestrowany Użytkownik
3 stycznia 2017, o 11:01
Kratka74 no to może z tą wanna trzeba wypróbować gdyby coś. Bo ja też nie mam pomysłu co mnie wkurza :p na razie pokładam nadzieję w leku ale zaraz kończę go brać.
Jestemjakajestem, czyli jednak to prawda że leki działają po 2/3 miesiącach, a nie tak jak ulotki zapewniają po 2tyg, ja czuję różnice ale to chyba jeszcze nie to :/
-
jestemjakajestem
3 stycznia 2017, o 11:06
no u mnie to było bite 2 miesiace, ba nawet myslenie mi sie zmieniło tylko to raczej zasługa psychoterapii i pracy nad sobą( takie jest zdanie mojej psycholog) ale i moim prywatnym zdanie bardzooooo mi pomogły nagrania chłopaków, jak jade do pracy to zawsze ich słucham....rewelacja..... dzięki nim dowiedziłam sie sporo, mysli to tylko myśli, to sobie powtarzam cały dzień, nie walcze, nie anlizuje, jak są to niech se będą pozdrawim i życze sukcesów
-
Taki sobie
3 stycznia 2017, o 11:10
jestemjakajestem no też zaczynam psychoterapie, narazie próbuje się przybrać do słuchania nagrań. Tylko mam wrażenie ,że jka słucham nie po kolei to mi nie pomogą i muszę słuchać wszytsko dokładnie. A nie wyrywkowo

-
Taki sobie
3 stycznia 2017, o 11:18
jestemjakajestem tak subskrybuje ten kanał tylko np nie potrafię posłuchać innego nagrania tylko po kolei muszę. Czuję że jak posłucham innego to się nie odburze bo nie po kolei :/ no ale dziś robię na przekór

-
kratka74
3 stycznia 2017, o 13:53
Taki sobie pisze:Czuję że jak posłucham innego to się nie odburze bo nie po kolei
no pewnie -a jak nie policzysz do 10 to świat się zawali:) kolejne natręctwo:) Sluchaj sobie po kolei jak ci tak lepiej:) Ale to ze cos wyjdzie nie tak kiedy posłuchasz nie kolei to nie ma racji bytu-ILUZJA:)
-
Taki sobie
3 stycznia 2017, o 15:00
Kratka74 właśnie się przełamuje z artykułami

no z tym liczeniem to mam jazdę też tzn już z nią walczę ale potrafiłem 25 razy schematycznie myć twarz i to tylko rano. No świr

teraz już niby nie liczę ale liczę jakoś w umyśle min do 5 no ale staram się ingnorwac