Kratka74 już mnie chyba nic nie zdziwi w nerwicy. Ja już myślałem o depresji po kawie bo zawsze o 12 piłem przez niewyspanie a o 17 miałem depresję.
 )) Więc, masz teraz jazdę na sen, umysł tak blokuje Twoje zasypianie w rezultacie się nakręcasz i nie możesz spać
)) Więc, masz teraz jazdę na sen, umysł tak blokuje Twoje zasypianie w rezultacie się nakręcasz i nie możesz spać  musisz jakoś to przetrwać skoro Ci się już udało nieraz to teraz jest to na wyciągnięcie ręki, sama jesteś świadoma, że się nakręcasz
 musisz jakoś to przetrwać skoro Ci się już udało nieraz to teraz jest to na wyciągnięcie ręki, sama jesteś świadoma, że się nakręcasz  ) nerwica znów płata Ci figla. Postaraj się bez leków ja mam ten sympramol i zaspiam ok ale rano budzę się smutny i te sny..
) nerwica znów płata Ci figla. Postaraj się bez leków ja mam ten sympramol i zaspiam ok ale rano budzę się smutny i te sny..Karo30 ma rację hydroksyzyne podaje się dzieciom. Ale kiedyś też jak się wybudzałem w nocy to wziąłem od mamy hydroksyzyne 20mg i co i miałem taką jazde, że zamiast spać to cała noc się budziłem i bałem że umre, że się po prostu rano nie obudzę. W rezultacie noc nie przespana wcale. Ale hydro chyba jest najlepszym środkiem, mimio to ja muszę się upewnić u lekarza co mogę brać i biorę tylko to co mi każe, nawet nie chce brać zamienników, że będą będą słabsze lub gorsze jakieś.
-- 2 stycznia 2017, o 12:21 --
Nelia wybiorę ten sympramol i może spróbuję tej Twojej naturalnej kuracji

Co Ci się działo po hydro?

ja wczoraj na czacie poznałem kilka osób tu ode mnie ze wschodu
 ja wczoraj na czacie poznałem kilka osób tu ode mnie ze wschodu  także poznać kogoś nowego z rodziny to już kwestia czasu
 także poznać kogoś nowego z rodziny to już kwestia czasu