Objawy mialem najrozniejsze i najgorsze ze za kazdym razem kiedy juz sie oswajalem z jednym przychodzily nastepne inne ktore to wlasnie z racji bycia nowymi powodowaly leki i tak w kolko. Co sie oswoisz to masz cos nowego czego zaczynasz sie bac i czemu zaczynasz sie przygladac:
- straszny niepokoj
- szybsze bicie serca, mocniejsze bicia albo na przemian ze raz dudni jak szalone i strasznie wyczuwalne jakbys przebiegl 40km a ty tylko siedzisz
- klucia, szczypania, dretwienia, uciski, przyduszenia.
- wystajace zyly np na rekach nadgarstkach, a wlasciwie ich brak bo "sie schowaly" pod skora i ta mysl, serce nie bije , nie daje cisnienia i zyly sie nie wypelniaja

- ziewanie, straszne jakby niedotlenienie i stach ze sie dusisz albo udusisz bo oddychasz pelna geba a uczucie jakby pluca byly puste ... tez beznadzieje uczucie
- "potkniecia" sereducha albo takie nagle przyspieszenie i za sekundy doslownie normalna praca, to bylo najgorsze bo towazyszylo tak jakby prad przez cale cialo od czubka glowy do stop i od razu nagly strach co to bylo czy serce sie zatrzymuje
- przyspieszone bicie serca z byle czego ot tak poprostu
i wiele innych i powiem Ci tak, mialem jak wiele ludzi, szukalem sobie choroby robilem badania zeby wyszlo cokolwiek zeby bylo wiadomo co mi jest bo moge to eyleczyc a tu niestety za kazdym razem bylo ok i konkluzja lekarza ... "to nerwica" ...
Nie czekaj az Cie zacznie niszczyc szukaj od razu dobrego psychologa, psychoterapeute ktory pomoze Ci sie z tym oswoic, sam zrobisz sobie wiecej krzywdy i tak jak teraz tylko bezsensownie "badasz" i sprawdzasz sobie puls. Ok nie mowie bo badania dobrze jest tez sobie zrobic, poza tym to uspokaja jak sie dowiesz ze wszystko jest ok.

Jak widze tu na forum jest niesamowicie duzo ludzi z tym problem i ta liczba rosnie i to jeszcze coraz mlodsi. Nie wiem czy to ma tez zwiazek z chemtrails czy o co kaman ze taki wplyw i takie zaburzenia sie robia u ludzi. Czy to kolejna teoria spiskowa ?? Wiem jednak ze to jest problem powazny ktory jest wyciszany i o ktorym sie nie mowi. Polecam Ci wieczorne sluchanie albo wogole w wolnej chwili tego co powyzej ode mnie albo od kolezanki. Uwiez mi takie relaxowanie sie i uspokajanie super Ci zrobi i serduszko Ci za to podziekuje

3maj sie chlopie