Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Objawy ze strony serca w nerwicy. Kto tak ma?
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nerwobol i na tle nerwowym, tu w tym temacie nieraz sie pojawia pytanie o to viewtopic.php?p=1241#p1241 sam mialem takie lucia jakby mnie ktos igla kul prosto w serce, czesto bardzo utrudnialo to oddychanie bo jak nabieralem powietrza to kulo bardziej.
Szymon nie trzeba miec wielu objawow nerwicy zeby miec zaraz nerwice, czasem ma sie tylko jeden objaw ale dokuczliwy bardzo i to wystarcza. Lęk to oznacza nerwice. Oczywiscie po przejsciu badan podstawowych.
Szymon nie trzeba miec wielu objawow nerwicy zeby miec zaraz nerwice, czasem ma sie tylko jeden objaw ale dokuczliwy bardzo i to wystarcza. Lęk to oznacza nerwice. Oczywiscie po przejsciu badan podstawowych.
- oroczimaru
- Zarejestrowany Użytkownik
W styczniu i lutym miałem co chwilę takie spawanie. Bałem się, że może zawał, albo prącie wie. Pijesz alkohol?
Zanim zacząłem brać leki i parę razy przyimprezowałem to się nasiłało. Zapomnisz o tym minie. Ja miałem ból żołądka, serca, drganie mięśni. Szukałem ciągle w necie, co to może być i jakie badania robić. A w końcu stwierdziłem, że mam to w dupie, bo zdałem sobie sprawę, że całę ciało jest podłączone do mózgu i jak się psuje system operacyjny to przegrzewają się podzespoły. Od tego się nie umiera. Cżesto miałem kłucie pod żebrami, przy płucach, albo w sercu. Potem nagle przechodziło, a potem się pojawiało.
To, co dało mi do myślenia w tym wszystkim, to wypowiedzi jakiegoś gościa na innym forum, który opisywał, że zdradził żonę, bo mu odwaliło jak się upił i zrobił to z turkaweczką, potem bał się AIDS, przez wyrzuty sumienia i ciągle napięcie strachu, że może mieć AIDS, albo HIV tak go nakręciły, że miał połowę objawów wczesnego stadium AIDS. Oczywiście potem się okazało, że nic mu nie jest.
Z tego, co pamiętam nie chcesz brać leków. Więc polecam magnez - (ChelaMag B6 z Olimplabs - najlepszy jest.) ponadto pij meliskę, albo kup sobie neopersen forte i możesz brać nawet 2 tabletki, w nim też jest magnez i witamina B6. Stres powoduje, że wszystko się z organizmu wypłukuje, a jak nie ma się tych związków to jest się bardziej na ten stres podatnym. A wiele ludzi, którzy nerwicy nie mają jako takiej, też mają kłucie w sercu. Czasem to nerwoból zwykły. Moja matka tak ma.
Zanim zacząłem brać leki i parę razy przyimprezowałem to się nasiłało. Zapomnisz o tym minie. Ja miałem ból żołądka, serca, drganie mięśni. Szukałem ciągle w necie, co to może być i jakie badania robić. A w końcu stwierdziłem, że mam to w dupie, bo zdałem sobie sprawę, że całę ciało jest podłączone do mózgu i jak się psuje system operacyjny to przegrzewają się podzespoły. Od tego się nie umiera. Cżesto miałem kłucie pod żebrami, przy płucach, albo w sercu. Potem nagle przechodziło, a potem się pojawiało.
To, co dało mi do myślenia w tym wszystkim, to wypowiedzi jakiegoś gościa na innym forum, który opisywał, że zdradził żonę, bo mu odwaliło jak się upił i zrobił to z turkaweczką, potem bał się AIDS, przez wyrzuty sumienia i ciągle napięcie strachu, że może mieć AIDS, albo HIV tak go nakręciły, że miał połowę objawów wczesnego stadium AIDS. Oczywiście potem się okazało, że nic mu nie jest.
Z tego, co pamiętam nie chcesz brać leków. Więc polecam magnez - (ChelaMag B6 z Olimplabs - najlepszy jest.) ponadto pij meliskę, albo kup sobie neopersen forte i możesz brać nawet 2 tabletki, w nim też jest magnez i witamina B6. Stres powoduje, że wszystko się z organizmu wypłukuje, a jak nie ma się tych związków to jest się bardziej na ten stres podatnym. A wiele ludzi, którzy nerwicy nie mają jako takiej, też mają kłucie w sercu. Czasem to nerwoból zwykły. Moja matka tak ma.
Wszyscy są psychiczni, tylko nie wszyscy mają diagnozę.
- ddd
nerwobole to sa, nic groznego i nic czym trzeba by sie bylo martwic. no chyba ze z bolu tarzasz sie po podlodze to co innego 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- oroczimaru
Ja miałem tak, że łapałem się w miejscu, gdzie mnie kuło i zginałem się w pół. Samo przeszło.
Wszyscy są psychiczni, tylko nie wszyscy mają diagnozę.
-
Cześć, historię swojej derealki opiszę w innym dziale przy wolnym czasie, a teraz mam do was pytanie - mam 16 lat i meczę się z derealizacją od miesiąca, jakiś czas temu się przeziębiłem i od paru dni siedzę w domu - a teraz,kiedy już zdrowieje, dopadł mnie ucisk w głowie spowodowany chyba za wysokim ciśnieniem. Czuję się tak jak podczas lotu samolotem, po przełknięciu śliny uszy się odtykają, ale dosłownie na sekundę. Czy ktoś z was miał taką dolegliwość? Martwię się o siebie.
-
Ucisk w głowie niekoniecznie musi być od ciśnienia, uszy zatykac się tak mogą od przeziebieni a a ucisk może być nawet od lęku jeśli masz z nim problem.
Ja miałem ucisk w głowie i obrecz wokół głowy ale od nerwicy.
Ja miałem ucisk w głowie i obrecz wokół głowy ale od nerwicy.
-
Witam Was Kochani. Nie znamy się...jestem nowa na tym forum. Mam na imie Paulina i mam ten sam problem co wy, tylko że u mnie jest jeszcze takie wewnętrzne napięcie nerwowe i uczucie"przeskakiwania serca" robilam echo serca i morfologie i nic nie wykazalo, a wrecz przeciwnie jestem zdrow jak ryba...pije tylko meliske i nie powiem,ale uspokaja to wszystko i mnie rozluźnia...ale ile juz mozna?:( mam to juz 1,5roku..;( boje sie ze mam arytmie..prosze was pomozcie mi...powiedzcie czy moge miec arytmie jezeli echo serca mam w porzadku? ta arytmia mnie najbardziej przytlacza i dołuje..
boje sie sama poruszac samochodem..mam tez uczucie pustki w głowie,jakbym nie byla w swoim ciele..pozdrawiam..
-- 12 marca 2013, o 18:47 --
dodam jeszcze ze jestem bardzo nerwowa i byle co potrafi mnie wyprowadzic z rownowagi..

-- 12 marca 2013, o 18:47 --
dodam jeszcze ze jestem bardzo nerwowa i byle co potrafi mnie wyprowadzic z rownowagi..