Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica lekowa,natretne mysli i ataki paniki
- imbireczka
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak dokładnie kotek. Ja też mam problem z puszczeniem kontroli. To chyba mój największy problem..
-
Moj tez. Boje sie ze strace kontrole i sobie odbiore zycie. Ale gdy trzymam kontrole to mysli bombarduja mi glowe.
-- 21 września 2016, o 15:46 --
Zrob to, po co sie meczyc, nie mam ochoty zyc itd... Okropne. Chce zyc dla siebie ,dla corki,meza tak jak dawniej.
-- 21 września 2016, o 15:48 --
Imbireczko jak dlugo jeszcze bedzie nas meczyc. Kiedy to sie skonczy. Trwa juz 3 miesiace.
-- 21 września 2016, o 15:49 --
A nie widac konca
-- 21 września 2016, o 15:46 --
Zrob to, po co sie meczyc, nie mam ochoty zyc itd... Okropne. Chce zyc dla siebie ,dla corki,meza tak jak dawniej.
-- 21 września 2016, o 15:48 --
Imbireczko jak dlugo jeszcze bedzie nas meczyc. Kiedy to sie skonczy. Trwa juz 3 miesiace.
-- 21 września 2016, o 15:49 --
A nie widac konca
- imbireczka
U mnie to samo Kochana, bite 3 miesiące. Te same lęki. I ta sama motywacja. Rodzina. Normalne życie.
- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Kotek i Imbireczka Dziewczynki ,bo to jest nic innego jak natrety. Po prostu atakuja Wasze najcenniejsze wartosci. Musicie odpowiednio do tego podejsc.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
Nie wiem,czy ze mną jest wszystko w porządku,bo widzę tu same koty i myszy 

"Pamiętaj,że mamy do czynienia jedynie z myślami a myśli mogą zostać zmienione.Gdy zmieniamy nasze myślenie,zmieniamy naszą rzeczywistość"
- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Dominik.O pisze:Nie wiem,czy ze mną jest wszystko w porządku,bo widzę tu same koty i myszy
hehe jak i kot to i mysza musi byc

Ostatnio zmieniony 21 września 2016, o 16:13 przez myszusia, łącznie zmieniany 1 raz.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
- imbireczka
Kotek właśnie wszystko mi wróciło jak odstawiłam leki gdy dowiedziałam się o ciąży. Przez ostatnie lata brałam zoloft. Bywało różnie, ale stabilnie, funkcjowałam normalnie
- imbireczka
No to walczymy od nowa.. razem 

- ganya
Również cierpię na nerwicę lękową, biorę tabletki pregabalin zentiva 150 mg i chodzę do psychologa raz na miesiąc... ale myślę że nie wiele pomoże dopóki samemu się nie przestanie myśleć o tym...może to forum to jakoś ułatwi 

- imbireczka
Tak, też się boję. Stara baba a się boi jak małe dziecko. Aż głupie to ale tak jest...