Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
- Marcin06
- Zarejestrowany Użytkownik
- TheNiczi
Ogólnie to ja miałam podobną historię do Twojej, poszłam do laryngologa na zatkane uszy a on kazał mi leczyć żołądek. Wtedy poszłam do rodzinnego i dostałam skierowanie na gastroskopię i wyszło, że mam refluks. Ten controloc ma sens jeśli masz zgagi, a jeśli chodzi o działanie to musisz poczekać, mi się wszystko uspokoiło dopiero po 1,5 tygodnia brania tabletek plus jeszcze dieta.
A co do zgagi to u mnie pomaga mleko, migdały i picie dużej ilości wody, broń boże mięta ale każdy ma inny organizm.
" Tylko ludzie ogarnięci obsesją przejmują się obsesjami "
-
Tak mam refluks niestety, jem to dalej i zgagi nie ma ale język piecze, jest lekko wybielony i czasami pojawiają się na nim takie białe krostki a czasami ich nie ma. Nie mam diety lekarz nic nie mowil. Jem frytki ostre potrawy pije piwo czasami i żyje jak król tylko taki podupadły ostatnio. Ostatnio włączyłem google żeby poczytać o tym języku, jezu co tam piszą..... 
Powinni usunąć takie artykuły, przez nie tacy jak ja nabawiaja się kolejnych chorób, nie mogę przestac myśleć o tym co przeczytałem.....o nowotworach, chorobach wenerycznych no a na samym końcu było o refluksie. Kto pisze te artykuły.

Powinni usunąć takie artykuły, przez nie tacy jak ja nabawiaja się kolejnych chorób, nie mogę przestac myśleć o tym co przeczytałem.....o nowotworach, chorobach wenerycznych no a na samym końcu było o refluksie. Kto pisze te artykuły.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wiesz, nie ma ludzi zdrowych, są tylko za mało zbadanilens pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 08:02Tak mam refluks niestety, jem to dalej i zgagi nie ma ale język piecze, jest lekko wybielony i czasami pojawiają się na nim takie białe krostki a czasami ich nie ma. Nie mam diety lekarz nic nie mowil. Jem frytki ostre potrawy pije piwo czasami i żyje jak król tylko taki podupadły ostatnio. Ostatnio włączyłem google żeby poczytać o tym języku, jezu co tam piszą.....

you infected my blood
- Celine Marie
U mnie ogólnie z hipochondrią lepiej albo może sobie wmawiam bo oprócz masy objawów mięśni,głowy etc. brzuch mnie męczy,jest wzdęty,boli,piecze a jego akurat nie mam zbadanego ,rodzinna na razie mnie zbyła z gastroskopią ,a w sumie jak tam coś jest to już i tak dupa
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Zrób tą gastroskopię dla świętego spokoju, no chyba nie musisz prosić rodziny o zgodęCeline Marie pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 11:56U mnie ogólnie z hipochondrią lepiej albo może sobie wmawiam bo oprócz masy objawów mięśni,głowy etc. brzuch mnie męczy,jest wzdęty,boli,piecze a jego akurat nie mam zbadanego ,rodzinna na razie mnie zbyła z gastroskopią ,a w sumie jak tam coś jest to już i tak dupa

- Celine Marie
Chodzi o lekarza rodzinnego,ona musi mi dać skierowanielens pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 14:55Zrób tą gastroskopię dla świętego spokoju, no chyba nie musisz prosić rodziny o zgodęCeline Marie pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 11:56U mnie ogólnie z hipochondrią lepiej albo może sobie wmawiam bo oprócz masy objawów mięśni,głowy etc. brzuch mnie męczy,jest wzdęty,boli,piecze a jego akurat nie mam zbadanego ,rodzinna na razie mnie zbyła z gastroskopią ,a w sumie jak tam coś jest to już i tak dupa![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- TheNiczi
też na początku przeczytałam rodzina zamiast rodzinnaCeline Marie pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 15:57Chodzi o lekarza rodzinnego,ona musi mi dać skierowanielens pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 14:55Zrób tą gastroskopię dla świętego spokoju, no chyba nie musisz prosić rodziny o zgodęCeline Marie pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 11:56U mnie ogólnie z hipochondrią lepiej albo może sobie wmawiam bo oprócz masy objawów mięśni,głowy etc. brzuch mnie męczy,jest wzdęty,boli,piecze a jego akurat nie mam zbadanego ,rodzinna na razie mnie zbyła z gastroskopią ,a w sumie jak tam coś jest to już i tak dupa![]()
![]()

- TheNiczi
Mi dużo właśnie dieta pomogła, serio zbawienie. Z językiem nigdy nie miałam problemów ale kiedyś czytałam, że to może być grzybica czy coś o.Olens pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 08:02Tak mam refluks niestety, jem to dalej i zgagi nie ma ale język piecze, jest lekko wybielony i czasami pojawiają się na nim takie białe krostki a czasami ich nie ma. Nie mam diety lekarz nic nie mowil. Jem frytki ostre potrawy pije piwo czasami i żyje jak król tylko taki podupadły ostatnio. Ostatnio włączyłem google żeby poczytać o tym języku, jezu co tam piszą.....
Ja się staram nie czytać bo zawsze jak czytam to pierwsze co diagnozuje to rak, guz itp. Dr Google to zło

- Celine Marie
Ja odebrałam wyniki krwi bo musiałam zrobić na poniedziałkowy rezonans ,są ok oprócz ciągle i ciągle podwyższonych monocytów,nie tak dużo ale to zastanawiające .Dr google mówi,że to oznaka najgorszych chorób
chłoniaki i białaczki;
infekcje bakteryjne (gruźlica, kiła, podostre zapalenie wsierdzia);
zakażenia pasożytnicze;
raka jajnika, piersi, żołądka, przerzuty nowotworowe;
zespoły mielodysplatyczne;
choroby kolagenowe – reumatoidalne zapalenie stawów, układowy toczeń trzewny;
sarkoidozę;
chorobę Leśniowskiego-Crohna;
przewlekłe stosowanie dużych dawek kortykosteroidów;
wrzodziejące zapalenie jelit;
poalkoholowe uszkodzenie wątroby.

chłoniaki i białaczki;