Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nasze małe zwycięstwa :) Małe codzienne kroczki
- Kasia1977
- Odważny i aktywny forumowicz
Właśnie Ciasteczko bardzo biłam się z myślami czy wybrać łóżko i przeleżeć popołudnie czy wziąć się do roboty
na początku szło mi jak w tym wierszu o lokomotywie
ale potem był już tylko power. Przegoniłam cholerę 
Bo jak nie my to kto ????????
- Ciasteczko
- Administrator
Czyli wygrała, jak zwykle to bywa, postawa aktywna! 
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochani ! Ciasteczko - pierwsza która ratowała mnie na priv to Ty Agatka
, Kasia1977 , Grzegorz , ptasiemleczko21 , boniasky . Dziękuję za gratulację . Pochwalę się dalej moim małymi kroczkami , dziś oficjalnie dowiedziałam się że zostałam kierowniczką działu . Wczoraj przeszłam ostatnią rozmowę z menadżerem regionalnym - taki gruby angol ale miły . Spytała mnie czy się stresuję, i czy mam motylki w brzuchu - a ja sobie myślę człowieku, ja mam takie dd że nawet nie wiem gdzie jestem
,i takie męty w oczach że ledwo Cię widzę , a Ty mi o motylkach gadasz
. Oczywiście powiedziałam,że się stresuję i obawiam, że może to dla mnie za dużo stanowisko kierownicze , a on na to- zdrowe podejście gdybyś się niczym nie martwiła, to by nie było normalne . Miło być kierowniczką
.
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
-
ptasiemleczko21
Ciocia Schanis jest the best 
- weronika1992
- Odważny i aktywny forumowicz
Arletka jestes wielka
naprawde mozna brac z Ciebie przyklad kochana jestesa dzielna :* 
-
kucyki46
- Gość
Na początku oczywiście gratulacje!!schanis22 pisze: a ja sobie myślę człowieku, ja mam takie dd że nawet nie wiem gdzie jestem![]()
Rozbawił mnie Twój opis sytuacji, wyobrażam sobie co czułaś
Ja miałem ostatnio u dentysty i wbił mi znieczulenie, pyta sie czy zdrętwiałem?
- schanis22
Kucyki najważniejsze że się nie boimy, i już umiemy się z tego śmiać , przeczytałam kiedyś że nerwiczka nie lubi być wyśmiewana , tak że trzeba ją wyśmiać .
Dziękuję Kochani za gratulację , wszystko dzięki Wam wsparciu i forum . i wierzę że to tylko nerwica która nic mi nie zrobi , choć jest cholernie ciężko , ale bywało gorzej , w porównaniu w jakim wielkim lęku tu przyszłam a jak jest teraz , to mogę szczerze powiedzieć że jestem odburzona w 70 % .
Dziękuję Kochani za gratulację , wszystko dzięki Wam wsparciu i forum . i wierzę że to tylko nerwica która nic mi nie zrobi , choć jest cholernie ciężko , ale bywało gorzej , w porównaniu w jakim wielkim lęku tu przyszłam a jak jest teraz , to mogę szczerze powiedzieć że jestem odburzona w 70 % .
- zebulon
Ja chyba najwyżej w 30 % ale to i tak jest coś ...
Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku .
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
- schanis22
Joanna27 , dziękuję za gratulację , za wsparcie które zawsze mi dajesz , za nasze rozmowy , ogólnie za wieczne ratowanie mnie w moich objawach i problemach nerwicowych .
Jesteś Joanna27 , pierwszą osobą która mnie pocieszała wspierała i była ze mną zawsze
, nigdy żadne słowa nie wyrażą tego ile dla mnie zrobiłaś .
Zebulon jak to przysłowie mówi lepszy rydz niż nic , 30 % Kochany - gratulacje !
.
Jesteś Joanna27 , pierwszą osobą która mnie pocieszała wspierała i była ze mną zawsze
Zebulon jak to przysłowie mówi lepszy rydz niż nic , 30 % Kochany - gratulacje !
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
jak widac można?..można!schanis22 pisze:Kochani ! Ciasteczko - pierwsza która ratowała mnie na priv to Ty Agatka, Kasia1977 , Grzegorz , ptasiemleczko21 , boniasky . Dziękuję za gratulację . Pochwalę się dalej moim małymi kroczkami , dziś oficjalnie dowiedziałam się że zostałam kierowniczką działu . Wczoraj przeszłam ostatnią rozmowę z menadżerem regionalnym - taki gruby angol ale miły . Spytała mnie czy się stresuję, i czy mam motylki w brzuchu - a ja sobie myślę człowieku, ja mam takie dd że nawet nie wiem gdzie jestem
,i takie męty w oczach że ledwo Cię widzę , a Ty mi o motylkach gadasz
. Oczywiście powiedziałam,że się stresuję i obawiam, że może to dla mnie za dużo stanowisko kierownicze , a on na to- zdrowe podejście gdybyś się niczym nie martwiła, to by nie było normalne . Miło być kierowniczką
.
zabawny ten post
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
- Ciasteczko
- Administrator
Schanis, to znaczy chciałam powiedzieć... Pani kierownik!
Gratuluję Ci!!! Przy awansie na dyrektorkę będziemy otwierać szampana i jeść kawior!
Jak to miło czytać o takich osiągnięciach! Nic tak nie cieszy i nie inspiruje jak gdy praktyka pokazuje, że nerwica nie może mieć mocy nad tym kto ją chce trzymać pod butem.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
- schanis22
Kochane!
martusia1979 , Ciasteczko - pewnie nie wiesz ale ten awans to również Twój sukces , bo tak wiele zrozumiałam, i osiągnęłam dzięki forum, i temu że uwierzyłam w to o czym mówicie Ty Victor , Divin , że słuchałam waszych rad i stosowała na sobie nadal stosuję , choć jest ciężko są chwile zwątpienia objawy dowalą nie raz , ale dokładnie trzymam nerwicę pod butem , ale chyba już nie długo dostanie ode mnie z buta