Myślę że na początku może coś się pojawić . Nie brałem sertraliny tylko paroksetyne i pamiętam że lekarz szybko mnie wciągnął na 1 tabletke. Właściwie w 2 tygodnie.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy miał ktoś z Was bóle mięśni nóg, zwłaszcza wieczorem połączone z uczuciem gorączki? Mam również uczucie przepływu krwi na całym ciele, jakbym czuła jak ona płynie przez żyły. Kto z Was tak miał? Proszę o pomoc.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja mam takie bole .AnxietyDisorder0 pisze: ↑6 października 2017, o 19:53Hej, mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy miał ktoś z Was bóle mięśni nóg, zwłaszcza wieczorem połączone z uczuciem gorączki? Mam również uczucie przepływu krwi na całym ciele, jakbym czuła jak ona płynie przez żyły. Kto z Was tak miał? Proszę o pomoc.
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
-
Od pewnego czasu nie mogę podjąć wysilku. Po chwili robi mi się słabo ściska mnie serce wali . Pytanie Jak tu działać pomimo wszystko gdy Ci słabo no nie da się. . Jakieś rady?
- Halka
To czemu sie szarpiesz? Daj sobie czas , uspokój , daj lekom zadziałać , pomyśl że jak grype też trzeba odleżeć. Pozwól emocjom uspokoić. A czy można w takim stanie coś robić. Ja do pracy chodze , coprawda codrugi dzień ale ponad 12 godzn. Jak mam wolne to jeśli nie gdzieś to przynajmniej do sklepu wychodze. Czuje sie jagbym naćpała czegoś , trzese i serce też wali . No cóż pijaki łażą i sie chwieją to ja też moge . Wiem że to od nerwicy , żadna choroba , jeśli wto już uwierzysz może łatwiej Ci będzie. Bo wszystkie takie cuda dzieją sie od nerwicy, to somaty
-
PrzywracasZ wiarę człowiekowi.Halka pisze: ↑6 października 2017, o 21:18To czemu sie szarpiesz? Daj sobie czas , uspokój , daj lekom zadziałać , pomyśl że jak grype też trzeba odleżeć. Pozwól emocjom uspokoić. A czy można w takim stanie coś robić. Ja do pracy chodze , coprawda codrugi dzień ale ponad 12 godzn. Jak mam wolne to jeśli nie gdzieś to przynajmniej do sklepu wychodze. Czuje sie jagbym naćpała czegoś , trzese i serce też wali . No cóż pijaki łażą i sie chwieją to ja też moge . Wiem że to od nerwicy , żadna choroba , jeśli wto już uwierzysz może łatwiej Ci będzie. Bo wszystkie takie cuda dzieją sie od nerwicy, to somaty

-
-
-
- Gość
Nie masz co robić? Nudzi Ci się?
Znajdź sobie zajęcie ciekawsze od mierzenia ciśnienia. Za bardzo jesteś sfokusowany na sobie. Cały czas czegoś szukasz. Daj się wyciszyć organizmowi.